​Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιστρέφει και αυτό το καλοκαίρι και υπόσχεται να δώσει ρυθμό, αισιοδοξία και χρώμα στις συναυλιακές βραδιές του φετινού ιδιαίτερου καλοκαιριού!

Πρώτος σε πωλήσεις σε όλη την διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας, με τριπλά, τετραπλά και πενταπλά πλατινένια άλμπουμ, sold out συναυλίες και πολυάριθμες διακρίσεις, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ένας από τους αγαπημένους καλλιτέχνες της νεολαίας παραμένει σταθερά στην κορυφή!

«Σ’ αγαπώ», «Πλάι – πλάι», «Με μια αγκαλιά τραγούδια», «Βασιλιάς» και φυσικά το ομότιτλο με το πρόσφατο άλμπουμ «Θάρρος ή Αλήθεια», είναι μερικά μόνο από τα τραγούδια που έχουν ήδη αγαπηθεί και θα μοι��αστεί με τους αγαπημένους φίλους του σε επιλεγμένους σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Φυσικά δεν μπορούν να λείψουν από το πρόγραμμα του καλλιτέχνη παλαιότερες επιτυχίες όπως «Όλα ή τίποτα», «Το σ’ αγαπώ», «Βυθός» «Εμείς οι δυο σαν ένα», «Η αγάπη που μένει», «Παράξενη Γιορτή», «Ανάποδα» «Χωρίς Αναπνοή», «Βυθός», «Το Πάρτυ», «Χέρια ψηλά», και πολλά άλλα.
Συνεχίζοντας με συνέπεια μία επιτυχημένη πορεία περισσότερων από δέκα χρόνων, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μας περιμένει να ξαναζήσουμε στο ρυθμό των μεγάλων επιτυχιών του, να γνωρίσουμε τα καινούργια τραγούδια του μα πάνω απ’ όλα να αισθανθούμε, να μοιραστούμε και να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά.

Μαζί του μια ομάδα εξαίρετων μουσικών αλλά και η Βαλάντω Τρύφωνος!
Πρόγραμμα συναυλιών 2012

01/08 Παγκρήτιο Στάδιο (Ηράκλειο/Κρήτη)

02/08 Εθνικό Στάδιο (Χανιά/Κρήτη)
05/08 River Party (Νεστόριο)

07/08 Θερινό Δημοτικό Θέατρο (Ζάκυνθος)

08/08 Θέατρο Φλόκα (Αρχαία Ολυμπία)
13/08 Δημοτικό Στάδιο (Άνδρος)
02/09 Αρχαίο Ωδείο (Πάτρα)
11/09 Θέατρο Βράχων (Αθήνα)