​Ένας από τους πιο όμορφους και αγαπημένους καλοκαιρινούς προορισμούς του Σωκράτη Μάλαμα και της μουσικής του παρέας, είναι και η παραλία του Φάρου στις Ράχες. Γι' αυτό, θα βρεθεί εκεί το Σάββατο 21 Ιουλίου για μία μοναδική συναυλία!

Ο Σωκράτης ανακατεύει δημιουργικά δικά του τραγούδια με εκείνα που αγαπάει ο ίδιος και ετοιμάζει ένα ακουστικό πρόγραμμα, για να στηθεί ένα γλέντι "όπως παλιά" και να συναντηθούν οι διαφορετικές γενιές που πλέον απαρτίζουν το κοινό του. Και, επειδή η κατά μόνας ακρόαση έχει διαφορετική σημασία και διαστάσεις από το διονυσιασμό ενός live, σημειώνουμε όλοι, ότι ο Μάλαμας παίρνει τους δρόμους για τις καλοκαιρινές του συναυλίες.

Μαζί του οι: Μαρίνα Δακανάλη / τραγούδι, Νίκος Μαγνήσαλης / κρουστά, Γιάννης Παπατριανταφύλλου / κοντραμπάσο, Φώτης Σιώτας / βιολί, βιόλα Κυριάκος Ταπάκης / λαούτο, μπουζούκι, Θάνος Σταυρίδης / ακορντεόν, Ηχοληψία / Βαγγέλης Λάππας, Βασίλης Δρούγκας, Φωτισμοί Χρήστος Λαζαρίδης, Βασίλης Πουφτής, Υπεύθυνος στησίματος ήχου Αργύρης Λιανός, Επιμέλεια σκηνής / Δημήτρης Κατέβας.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
παραλία του Φάρου στις Ράχες
Ώρα έναρξης 21:30

Εισιτήρια :

Προπώληση 12 ευρώ
Ταμείο 15 ευρώ

Σημεία προπώλησης:
Βιβλιοπωλείο "Μπακογιάννης" - Λαμία

Traffic shop - Λαμία
Mistral cafe - Στυλίδα
Περίπτερο Διαδραστικού Συλλόγου Ραχιωτών - Παραλία Ραχών
Διοργάνωση:
Διαδραστικός Σύλλογος Ραχιωτών
Υπό την αιγίδα του Δήμου Στυλίδας