Ο Χρήστος Θηβαίος και τα Υπόγεια Ρεύματα θα φιλοξενηθούν στο Socialista μαζί επί σκηνής, την Πέμπτη 21 Ιουνίου, 28 Ιουνίου και 5 Ιουλίου.

Με παράλληλες πορείες και κοινή αγάπη για τη ρόκ μουσική, Χρήστος Θηβαίος και Υπόγεια Ρεύματα δίνουν ραντεβού στο Γκάζι για να μοιραστούν και να πειράξουν τα τραγούδια τους φτιάχνοντας το σάουντρακ για αυτές τις «Μικρές Χαμένες Μέρες», για αυτές τις «Μέρες Αδέσποτες»...

Ο Χρήστος Θηβαίος είναι πιο ιδιαίτερη περίπτωση τραγουδοποιού. Έχοντας γράψει μερικά από τα πιο ξεχωριστά τραγούδια των τελευταίων χρόνων, αποτελεί ταυτόχρονα έναν ερμηνευτή υψηλών αξιώσεων και έναν περφόρμερ σπάνιας θεατρικότητας. Τα Υπόγεια Ρεύματα δεν είναι τυχαία το μακροβιότερο ροκ συγκρότημα της Ελλάδας. Γνωστοί για το δυναμισμό των ζωντανών εμφανίσεων τους και την αδυναμία τους στον ηλεκτρισμό μας έχουν χαρίσει αγαπημένα τραγούδια. Από κοινού, φτιάχνουν ένα πρόγραμμα με τις καλύτερες στιγμές τις δισκογραφίας τους, μπερδεύουν τα τραγούδια τους και παρουσιάζουν 3 βραδιές γεμάτες ευαισθησία και θυμό, συγκίνηση αλλά και… γκάζια. Κάπως έτσι η Ασημένια Σφήκα συναντά το Γορίλα και Πόσο Πολύ Σ’ Αγάπησα το Μ’ Αρέσει Να Μη Λέω Πολλά. Το αποτέλεσμα εκρηκτικό και οι 3 καλοκαιρινές νύχτες θα μείνουν σίγουρα αξέχαστες.

Μαζί τους στο πιάνο ένα από τους πιο ταλαντούχους πιανίστες της νέας γενιάς, ο Μάξιμος Δράκος.

Ηχοληψία: Γιώργος Κορρές

Οργάνωση Παραγωγής Σταμάτης Στεβής & Εύα Κούτρα
Πληροφορίες
Sosialista , Τριτπτολέμου 33, Γκάζι
21,28 Ιουνίου και 5 Ιουλίου
τηλ. 2103474733
Τιμές εισιτηρίων
Είσοδος ελεύθερη