​Ο Διαμαντόπουλος Θωμάς, 22 ετών, με καταγωγή μοιρασμένη σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα, πραγματοποιεί την πρώτη του έκθεση φωτογραφίας παραθέτοντας στο ευρύ κοινό φωτογραφίες με τμήματα του ανδρικού ανθρωπίνου σώματος. Ως απόφοιτος του τμήματος Γραφιστικής της σχολής Γραφικών Τεχνών και Τεχνολογικών σπουδών των ΤΕΙ Αθήνας, δεν περιορίζεται μόνο σε αυτή την έκφανση της τέχνης δεδομένου ότι από μικρός παρακολουθούσε εντατικά μαθήματα ζωγραφικής, ενώ κατά τη διάρκεια των σπουδών του εκδήλωσε έντονο ενδιαφέρον για τη φωτογραφία και ιδιαίτερα όσον αφορά στον τομέα της μόδας. Έχει εργαστεί επαγγελματικά και ως hair stylist σε συνεργασία ��ε καταξιωμένους φωτογράφους για concept γνωστών διαδικτυακών ιστοσελίδων. Με αυτή του την πρώτη έκθεση, ευελπιστεί να αναγνωριστεί το πάθος του για την τέχνη και το πως το ταλέντο του αποκρυσταλλώνεται στις φωτογραφικές λήψεις.
Η ιδέα για το concept προήλθε από το δέος που μπορεί να προκαλέσει το αντρικό σώμα που μέσα από τις ρωμαλέες γραμμές του, εξάπτει τη φαντασία και δημιουργεί έντονα συναισθήματα. 8 φωτογραφίες στο σύνολο από διαφορετικές γωνίες, αποτυπώνουν απροκάλυπτα ένα νεαρό κορμί. Οι 5 εξ'αυτών δίνονται σε ασπρόμαυρο χρώμα, κρατώντας μια κλασσική γραμμή αλλά ταυτόχρονα δραματοποιώντας το αποτέλεσμα και κάνοντάς το ακόμα πιο ωμό. Από την άλλη, οι 3 τελευταίες (η μία εκ των οποίων σε δίπτυχο) διατηρούν μια pop-art αισθητική που έρχεται σε αντίθεση με τα προηγούμενα και προσπαθεί να εξομαλύνει την αγριότητα και να προσδώσει την απαραίτητη φινέτσα.
Η έκθεση θα λάβει χώρα στό καφέ Rooster (πλατεία Αγίας Ειρήνης 4) που φιλοξενεί κάθε μήνα έναν διαφορετικό καλλιτέχνη συμβάλλοντας έτσι, στην ανάδειξη νέων ταλέντων. Θα είναι διαθέσιμη από 1η έως 30 Ιουνίου για όλους όσους ενδιαφέρονται να την παρακολουθήσουν.