Πρώτη δημο��ίευση: 08-05-2012 22:23
​Την Κυριακή 13 Μαΐου, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από το θάνατο του μεγαλύτερου rock τραγουδιστή και φιλάνθρωπου Ronnie James Dio, θα εμφανιστεί η ελληνική Dio tribute band “Rock ‘n’ Roll Children”, παίζοντας κλασσικά τραγούδια από όλες τις περιόδους της λαμπρής καριέρας του.
Μαζί τους θα μοιραστούν τη σκηνή, 40 από τους πιο γνωστούς και αξιόλογους ενεργούς τραγουδιστές της ελληνικής rock σκηνής.
Καθιερώνοντας το ετήσιο αυτό event, ως θεσμό πλέον της ελληνικής rock σκηνής και ακολουθώντας το παράδειγμα κοινωνικής προσφοράς και φιλανθρωπικής δραστηριότητας του Ronnie James Dio, οι “Rock ‘n’ Roll Children” θα διαθέσουν όλα τα έσοδα της βραδιάς στο Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ».
Η ΦΛΟΓΑ είναι Σύλλογος Γονιών με παιδιά που έτυχε να αρρωστήσουν από καρκίνο και αγκαλιάζει χιλιάδες οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, ενώ βασίζεται στην εθελοντική εργασία των μελών του και στην υποστήριξη των ευαισθητοποιημένων φίλων του.
Υπενθυμίζεται ότι τα έσοδα της αντίστοιχης περσινής εκδήλωσης, στη μνήμη του Ronnie James Dio, είχαν διατεθεί στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ».

Το μεγάλο ��υτό φιλανθρωπικό – μουσικό live event θα πραγματοποιηθεί στο Club ΚΥΤΤΑΡΟ (Ηπείρου 48, Αθήνα), την Κυριακή 13 Μαΐου 2012, στις 09:00 το βράδυ.