Η ελληνική οικονομία εξακολουθεί να αναζητά το δρόμο εξόδου από την κρίση, ωστόσο δεκάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις, κόντρα στα εμπόδια, παράγουν, εξάγουν και επενδύουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους. Αυτές τις προσπάθεις, προβάλλει ο ΣΕΒ.

18  μεσαίες και μικρές ελληνικές επιχειρήσεις, με έμφαση στη βιομηχανία και στη μεταποίηση, πρωταγωνιστούν στην εκστρατεία ενημέρωσης, που ξεκίνησε ο ΣΕΒ.

«Κόντρα σε αυτό το στερεότυπο, που θέλει την Ελλάδα να μην παράγει τίποτα, εμείς αποδεικνύουμε ότι η Ελλάδα και παράγει και εξάγει. Υπάρχουν πολλές τέτοιες επιχειρήσεις σαν αυτές τις 18, που θα προβάλλουμε μέσα από την πρωτοβουλία "η Ελλάδα παράγει δηλώνει ο Γενικός Διευθυντής  του ΣΕΒ Άκης Σκέρτσος.  

Η πρωτοβουλία του ΣΕΒ θα ξεδιπλωθεί σε τετράλεπτα βίντεο, όπου οι εταιρίες- πρεσβευτές της ελληνικής επιχειρηματικότητας, θα αναδείξουν το πώς επενδύουν στην καινοτομία, στην εταιρική οργάνωση, στις νέες τεχνολογίες, αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό.

«Δεν θέλουμε τις επιδοτήσεις. Θέλουμε να φύγουν από τη μέση τα εμπόδια, που κρατούν στάσιμες και σε πολύ μικρό μέγεθος και μη ανταγωνιστική πορεία τις ελληνικές επιχειρήσεις» τονίζει επίσης ο κ. Σκέρτσος.  

Τα βίντεο θα είναι διαθέσιμα στα κοινωνικά δίκτυα και στην ιστοσελίδα του ΣΕΒ.

 

Tags: