Αυτές είναι μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες  ειδήσεις  της Πέμτπης 28/9 από τον κόσμο των επιχειρήσεων, όπως τις επιμελήθηκε ο οικονομικός συντάκτης Γιώργος Νικολόπουλος στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του Star με την Πόπη Τσαπανίδου:    

Διεθνές βραβείο για την ΕΘΝΙΚΗ

Διεθνές βραβείο για την ΕΘΝΙΚΗ. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά πήρε το βραβείο "καλύτερης εταιρικής διακυβέρνησης"

Γερμανο-Γαλλικη συνεργασία κόντρα στην Κίνα

Νέος "ευρωπαϊκός πρωταθλητής" στους σιδηροδόμους, από τη σύμπραξη της Γερμανικής SIEMENS με τη Γαλλική ALSTOM, ως αντίβαρο στη Κινεζική CRRC.

Αθήνα-Νέα Υόρκη με 399 ευρώ

Πτήσεις από Αθήνα προς Νέα Υόρκη από 399 ευρώ στην οικονομική θέση και 2.029 ευρώ στη business class προσφέρει η Emirates.

Στην αγορά της Λιβύης η ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ με 400 εκατ. δολ. 

Συμφωνία υπέγραψε ο όμιλος Μυτιληναίος με την κυβέρνηση της χώρας για την κατασκευή μονάδας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Τομπρούκ. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στα 400 εκατ. δολάρια.

290 Ελληνες εκθέτες στην ANUGA

Με 290 εκθέτες θα συμμετάσχει φέτος η Ελλάδα στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών, Anuga, που θα διεξαχθεί από τις 7 έως τις 11 Οκτωβρίου στην Κολωνία, προγραμματίζοντας την πιο δυναμική της παρουσία στο θεσμό.

British Airways: Απευθείας Heathrow- Κεφαλονιά

Απευθείας πτήσεις Heathrow Κεφαλλονιά, εγκαινιάζει η Βρετανική εταιρία από το 2018, μετά τις 2 πτήσεις εβδομαδιαίως με Ζάκυνθο και με Κέρκυρα από το 2016

Hackers και στη Deloitte

Στο στόχαστρο των hackers και η διεθνούς βεληνεκούς ελεγκτική εταιρία Deloitte, που συμβουλεύει για την Κυβερνοασφάλεια παγκόσμιες τράπεζες.

ΙΣΟΤΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΕΣ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΛΙΡΑΣ

1 ευρώ= 1,1762 δολάρια

Χρυσός= 1.285,30 δολάρια/ουγκιά

1 ευρώ= 0,8799 στερλίνες

Χρυσή λίρα= 299,46 ευρώ

 

Tags: