Ειδήσεις σε Blog View

Στο νοσοκομείο τα εγκαταλελειμμένα κοριτσάκια, σε τηλεοπτική εκπομπή οι γονείς τους με δάκρυα!ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ on camera

24.01.2017 18:54

Οι γονείς των τριών μωρών (3 ετών, 2 ετών και 7 μηνών) που βρέθηκαν εγκαταλελειμμένα παγωμένα και αγκαλιασμένα σε δρόμο στην Πάτρα, έξω από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο της πόλης μίλησαν στην εκπομπή «Tatiana Live» το απόγευμα της Τρίτης.

Περισσότερα

Μάθετε γιατί όταν είμαστε άρρωστοι... αισθανόμαστε υπνηλία και κόπωση!

24.01.2017 18:52

Θα έχετε παρατηρήσει πως όταν είμαστε άρρωστοι… έχουμε μια ανεξήγητη υπνηλία και κόπωση. Επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια εξήγησε τον μηχανισμό που προκαλεί αυτή την υπνηλία.

Περισσότερα

Αχ Ελένη! Οι αλλαγές στην εκπομπή της Μενεγάκη δεν αυξάνουν τα νούμερα τηλεθέασης

24.01.2017 17:56

Τι και αν έχει κάνει αρκετές αλλαγές στη δομή της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη; Τόσο η ίδια όσο και οι συντελεστές του "Ελένη" συνεχίζουν να προβληματίζονται έντονα για τα ποσοστά τηλεθέασης. 

Περισσότερα

Θυμωμένος και με τη ΝΔ ο Σταύρος λόγω Φωτήλα αλλά και «προφητικός» (;)

24.01.2017 17:38

Μετά τα προβλήματα στις σχέσεις με το ΠΑΣΟΚ, λόγω της αποσκίρτησης του Ι. Αχμέτ, κρίση στις σχέσεις του Ποταμιού με τη ΝΔ αυτή τη φορά, προκάλεσε η ένταξη του πρώην βουλευτή του Ι. Φωτήλα στην «γαλάζια παράταξη». 

Περισσότερα

Από την αγκαλιά της μάνας όπου βρήκε τραγικό θάνατο στην αγκαλιά των Αγγέλων-Κηδεύτηκε το βρέφος της Κρήτης

24.01.2017 17:35

Στην αγκαλιά των Αγγέλων είναι πλέον το 6 μηνών βρέφος που έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή και με τόσο τραγικό τρόπο την περασμένη εβδομάδα, ενώ το... κρατούσε στα χέρια της, η μητέρα του!

 

Περισσότερα

ΜΟΝΟ στο star.gr - Stereo Soul: "Ελπίζαμε να είχαμε επιλεγεί εμείς για την Eurovision"

24.01.2017 17:30

Η «μονομαχία» για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision έγινε, οι «αντίπαλοι» «πάλεψαν» και τελικά ο… διαιτητής σήκωσε ψηλά το χέρι του νικητή, που δεν είναι άλλη από την Demy!

Περισσότερα