Η SEAT χορηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike

To Leon CUPRA, θα είναι το επίσημο αυτοκίνητο ασφαλείας στους 13 γύρους

Η SEAT χορηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike

Η SEAT και η Dorna υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike. Το Leon CUPRA, το πιο ισχυρό μοντέλο στην ιστορία της SEAT με τους 300 PS, θα είναι το επίσημο αυτοκίνητο ασφαλείας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Superbike που ξεκινά στις 24 Φεβρουαρίου στην πίστα του Phillip Island στην Αυστραλία. Εκτός από την δυνατότητα διεξαγωγής προωθητικών ενεργειών από τη SEAT στον χώρο διεξαγωγής των αγώνων, η εν λόγω χορηγική συμφωνία δίνει τη δυνατότητα στο Leon CUPRA να εμφανίζεται για πρώτη φορά ως το αυτοκίνητο ασφαλείας σε έναν παγκόσμιο θεσμό.

Το αυτοκίνητο επιπλέον θα βρίσκεται στη πίστα κατά τη διάρκεια του γύρου σχηματισμού του κάθε αγώνα και σε κάθε κατηγορία. Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στην ισπανική μάρκα να πλησιάσει ακόμα περισσότερο τους λάτρεις του δίτροχου μηχανοκίνητου αθλητισμού, ανθρώπους που ταιριάζουν απόλυτα με το δυναμισμό που χαρακτηρίζει το Leon CUPRA.

Με απόδοση 300 PS,  το SEAT Leon CUPRA είναι το ισχυρότερο αυτοκίνητο στην ιστορία της μάρκας. Είναι επίσης το ταχύτερο, καθώς επιταχύνει από 0 στα 100 km / h σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα. Το νέο μοντέλο αντιπροσωπεύει βασικές αξίες της μάρκας, συνδυάζοντας κορυφαίες επιδόσεις, με ελκυστική σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής.

Το νέο ισχυρό μοντέλο της SEAT θα κάνει το ντεμπούτο του στις 24 Φεβρουαρίου στη πίστα του Phillip Island στην Αυστραλία, μία από τις πιο εντυπωσιακές πίστες στον κόσμο της μοτοσυκλέτας. Το πρωτάθλημα περιλαμβάνει 13 αγωνιστικούς γύρους, σε 11 διαφορετικές χώρες και σε 3 ηπείρους.

Bαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top