Έρχεται το συναρπαστικό Nissan Micra

Φουλαρισμένο με τεχνολογία

Έρχεται το συναρπαστικό Nissan Micra

Η πέμπτη γενιά του Nissan Micra και μάλιστα η ομορφότερη και η πιο συναρπαστική ετοιμάζεται να κάνει «ποδαρικό» στου Ευρωπαϊκούς δρόμους από τον Φεβρουάριο. Στην Ελλάδα θα έρθει την άνοιξη. Το νέο μοντέλο θα διατίθεται με τον υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 3 κύλινδρο 0,9 λίτρων με 90 ίππους και τον υπερτροφοδοτούμενο 1,5 diesel  με την ίδια απόδοση. 

Ο εξοπλισμός του  έιναι πλούσιος με σύγχρονα ηλεκτρονικά συστήματα όπως είναι το Around View Monitor (σύστημα πανοραμικής θέασης), Blind Spot Warning (προειδοποίηση τυφλού σημείου) Intelligent Emergency Braking (έξυπνο σύστημα πέδησης) με αναγνώριση των πεζών,το  Lane Departure Prevention (αποφυγή αλλαγής λωρίδας), το  Traffic Sign Recognition (αναγνώριση οδικών σημάτων), High Beam Assist (υποβοήθηση μεγάλης σκάλας φώτων και το εκπληκτικό ηχοσύστημα με εικονική τεχνολογία ήχου .Το νέο Nissan Micra  το οποίο είδαμε στην  έκθεση αυτοκινήτου στην Ελλάδα είναι ένα πραγματικά εντυπωσιακό αυτοκίνητο , με μεγάλους εσωτερικούς χώρους και προσφέρεται σε 10 εξωτερικά χρώματα.

Το “κλειδί” της επιτυχίας θα αποτελέσει η  σπορτίφ, εκφραστική εξωτερική σχεδίαση του αυτοκινήτου, η οποία τοποθετεί το MICRA σε μια τολμηρή νέα κατεύθυνση. Η σύγχρονη εμφάνιση και η premium αίσθηση συνεχίζεται και στο εσωτερικό, με μια υψηλής ποιότητας καμπίνα όπου η Nissan μπορεί να υπερηφανεύεται για τα μαλακά ποιοτικά υλικά που είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις του μοντέλου. Χάρη στην εξαιρετική συναρμογή, το πεντάθυρο αμάξωμα του νέου MICRA προσφέρει κορυφαία εργονομία στην κατηγορία του για τους εμπρός επιβάτες, χωρίς κανένα συμβιβασμό στους πίσω αντίστοιχους. Συν τοις άλλοις, ο χώρος αποσκευών είναι αρκετά μεγάλος, προκειμένου να καλύψει εύκολα τις ανάγκες των επιβαινόντων.

Επιπλέον οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν την δυνατότητα να το εξατομικεύσουν επιλέγοντας μεταξύ 125 διαφορετικών παραλλαγών. Ήδη τα πρώτα Nissan Micra βγήκαν από το εργοστάσιο της Renault στο Φλιν της Γαλλίας.

 Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top