Νέα καύσιμα Shell V-Power με τεχνολογία DYNAFLEX

Η μοναδική προηγμένη σύνθεσή τους προσφέρει ακόμα περισσότερη δύναμη και προστασία

Η Shell, στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης και του πάθους των επιστημόνων της για εξέλιξη και ουσιαστική βελτίωση των καυσίμων, δημιούργησε τη νέα γενιά καυσίμων Shell V-Power με ενισχυμένη τεχνολογία Dynaflex.

Τα νέα καύσιμα Shell V-Power ενσωματώνουν νέα μοναδικά πρόσθετα για να προσφέρουν την καλύτερη απόδοση και αποτελεσματικότητα που είχαμε ποτέ.

Τα νέα καύσιμα Shell V-Power δημιουργήθηκαν με στόχο να μεγιστοποιήσουν την απόδοση των οχημάτων, αρχικά στην πίστα αγώνων και τελικά στον δρόμο.

Η μοναδική προηγμένη σύνθεσή τους είναι σχεδιασμένη ώστε να προσφέρει ακόμα περισσότερη δύναμη και προστασία καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του αυτοκινήτου, ενώ ταυτόχρονα ενσωματώνει τα ειδικά χαρακτηριστικά που βοηθούν τον κινητήρα να αποδίδει το μέγιστο των δυνατοτήτων του, ανεξάρτητα από τον τύπο του αυτοκινήτου.

Η νέα βενζίνη Shell V-Power και Shell V-Power Racing προστατεύει τον κινητήρα του αυτοκινήτου από την εκκίνηση και για κάθε χιλιόμετρο. Το νέο πρόσθετο με τεχνολογία DYNAFLEX βοηθάει στην απομάκρυνση έως και του 80% των ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα. Επίσης, περιέχει νέο συστατικό μείωσης τριβών, σε διπλάσια ποσότητα απ’ ότι στην προηγούμενη σύνθεσή της. Είτε στον αυτοκινητόδρομο είτε μέσα στην κίνηση της πόλης, η τεχνολογία DYNAFLEX μειώνει τις τριβές άμεσα στο εσωτερικό της μηχανής, επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματική μεταφορά ενέργειας στους τροχούς από την πρώτη στιγμή.

Το νέο πετρέλαιο Shell V-Power Diesel περιέχει μοναδική τεχνολογία καθαριστικών προσθέτων σχεδιασμένων να απομακρύνουν τα επιβλαβή ιζήματα που μειώνουν την απόδοση από τα βασικά εξαρτήματα του συστήματος καυσίμου όπως βαλβίδες εισαγωγής και έγχυσης καυσίμου. Το νέο Shell V-Power Diesel με ενισχυμένη τεχνολογία DYNAFLEX βοηθάει στην απομάκρυνση έως και του 80% των ιζημάτων που μειώνουν την απόδοση του κινητήρα. Έτσι σε συνδυασμό και με το GTL που περιέχει απολαμβάνετε την καλύτερη απόδοση και προστασία!

Με τα νέα ενισχυμένα καύσιμα Shell V-Power κάθε σταγόνα υπόσχεται μεγαλύτερη απόδοση του κινητήρα σας και περισσότερη οδηγική απόλαυση.

Ο Γιώργος Χατζόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Coral A.E. δήλωσε σχετικά: «Η στρατηγική μας είναι να προσφέρουμε πάντα κορυφαία καύσιμα στην ελληνική αγορά. Από το 2002 που λανσάραμε για πρώτη φορά τη V-Power μέχρι και σήμερα είμαστε πάντα πρωτοπόροι και αξιοποιούμε την τεχνολογία και τις καινοτόμες έρευνες της Shell για να προσφέρουμε στον καταναλωτή την πιο σύγχρονη και ολοκληρωμένη πρόταση για το αυτοκίνητό του».  

Ο Δημήτρης Σέρβης, Διευθυντής Πρατηρίων Shell δήλωσε σχετικά: «Συνεργαστήκαμε στενά με την Shell για να φέρουμε στον Έλληνα οδηγό την καλύτερη τεχνολογία καυσίμων που υπάρχει αυτήν τη στιγμή. Τα διαφοροποιημένα μας καύσιμα Shell V-Power ενσωματώνουν πρόσθετα τελευταίας γενιάς που βοηθούν τον οδηγό να έχει καλύτερη απόδοση και προστασία κάθε μέρα στον δρόμο του».  

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top