H Abarth έλαμψε στο Syntium Rally στην Τσεχία

Με τεχνολογία αιχμής και συναρπαστική κίνηση στους πίσω τροχούς

H Abarth έλαμψε στο Syntium Rally στην Τσεχία

Χατ τρικ νίκη για τον Enzo Fittipaldi (BRA) σε 3 αγώνες του Ιταλικού πρωταθλήματος F4 όπου χρησιμοποιούνται κινητήρες Abarth. Ο Βραζιλιάνος προηγείται στη βαθμολογία με την ελάχιστη δυνατή διαφορά (1 βαθμό) έναντι του Ιταλού Lorandi.

Άριστη απόδοση από την ομάδα Agrotec Abarth 124 rally στο Syntium Rally στην Τσεχία, Ο Martin Rada (CZE) με συνοδηγό τον Jaroslav Jugas (CZE), ήταν δεύτερος στο πρώτο μέρος προτού εγκαταλείψει. Το Abarth 124 rally σημείωσε την καλύτερη επίδοσή του στο πιο δύσκολο οδόστρωμα. Το αυτοκίνητο συνδυάζει τεχνολογία αιχμής και συναρπαστική κίνηση στους πίσω τροχούς εξασφαλίζοντας δυνατές συγκινήσεις σε πλήρωμα και θεατές.

Υπήρξαν τρεις διαφορετικοί νικητές σε ισάριθμους αγώνες στο Abarth Selenia Trophy στην πίστα Misano Adriatico. Ο CosimoBarberini (ITA) πήρε την 1η, ο Andrea Mabellini (ITA) τη 2η, ενώ η 3η νίκη πήγε στον Φινλανδό Juuso Pajuranta. Ο 3ος αγώνας αναπλήρωσε αυτόν που είχε ακυρωθεί στο Le Castellet, της Γαλλίας λόγω κακοκαιρίας. Ο Barberini προηγείται στη βαθμολογία του Trofeo Abarth Selenia με 121 βαθμούς. Στον αγώνα βρέθηκε το τοπικό Abarth club. Τα μέλη του απόλαυσαν τη φιλοξενία του Σκορπιού και την ατμόσφαιρα στα πιτ και στα πάντοκ. Επίσης είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν το Abarth 695 Competizione  και το 124 Spider στην πίστα που φέρει το όνομα του Marco Simoncelli.

Ήταν μια καλή μέρα για τον Enzo Fittipaldi (BRA), που πήρε 3 νίκες και πλέον προηγείται στην βαθμολογία έναντι του LorenzoLorandi για ένα βαθμό. Ο Lorandi τερμάτισε 2ος και 4ος αντίστοιχα: "Μετά από δυο εγκαταλείψεις στη Monza έπρεπε να κερδίσω εδώ ", σημείωσε ο Enzo Fittipaldi.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top