Η Nissan παρουσίασε τα …ξενοδοχεία της

Δυο νέα μοντέλα για αποδράσεις στην παραλία

Η Nissan παρουσίασε τα …ξενοδοχεία της

Ακριβώς με την έλευση του καλοκαιριού, η Nissan παρουσιάζει δύο νέα οχήματα τύπου Camper στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Μαδρίτης στην Ισπανία. Το Camper NV300 και το Camper e-NV200 έχουν εσωτερικές και εξωτερικές τροποποιήσεις που επιτρέπουν σε οδηγό και επιβάτες  να απολαύσουν  μια απόδραση στην ύπαιθρο, στη θάλασσα ή όπου αλλού φανταστούν, ακόμα και με μηδενικές εκπομπές ρύπων χάρη στο Camper e-NV200.

Το εσωτερικό του  NV300 Camper μπορεί να “μεταμορφωθεί”  στο ιδανικό μέρος για  τέσσερα άτομα χάρη σε μια ανυψούμενη οροφή, όπου μπορούν να καθίσουν  γύρω από το τραπέζι και να απολαύσουν το γεύμα τους. Το μαγείρεμα μέσα στο φορτηγό είναι πανεύκολο και διασκεδαστικό, χάρη στην κουζίνα του που διαθέτει  ψυγείο, νεροχύτη και εγκατάσταση νερού και αερίου.

Το βράδυ, τα Nissan Campers μπορούν να μετατραπούν σε άνετα υπνοδωμάτια. Η διαμόρφωση του NV300 επιτρέπει την ύπαρξη ενός δεύτερου διπλού κρεβατιού στην ανυψούμενη οροφή. Τα συγκεκριμένα μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην αγορά της Ισπανίας, όπου οι υποψήφιοι αγοραστές θα μπορούν να τα παραγγείλουν με εξοπλισμό και χαρακτηριστικά που  ταιριάζουν απόλυτα στις δικές τους ανάγκες.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top