Ποιο βραβείο κέρδισε τo νέο SEAT Arona

Σε ποιους τομείς ξεχώρισε

Ποιο βραβείο κέρδισε τo νέο SEAT Arona

Η κορυφαία διακρίση Best Product Design 2018 του φημισμένου σχεδιαστικού διαγωνισμού Red Dot Award απονεμήθηκε στο SEAT Arona. Η στιβαρή και δυναμική εξωτερική σχεδίαση, το ευρύχωρο εσωτερικό και οι πολλαπλές δυνατότητες εξατομίκευσης ήταν οι βασικοί παράγοντες στην επιλογή του SEAT Arona ως νικήτή του βραβείου Best Product Design 2018.

Από το 1954, το Red Dot Award είναι ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους σχεδιαστικούς διαγωνισμούς στο κόσμο με σκοπό την αξιολόγηση και τη διεθνή αναγνώριση της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο του σχεδιασμού. Η πιο σημαντική κατηγορία του διαγωνισμού είναι η «Red Dot Award: Product Design» όπου η κριτική επιτροπή αποτελείται από 40 ειδικούς από όλο τον κόσμο οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τη δημιουργία των υποψήφιων σχεδίων προκειμένου να αποφευχθεί η σύγκρουση συμφερόντων και να εξασφαλισθεί η αμεροληψία του θεσμού.

Το νέο SEAT Arona είναι κομψό, ευρύχωρο, πρακτικό και άνετο αυτοκίνητο για καθημερινή αστική χρήση, όσο και στιβαρό, σπορ και αποδοτικό για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου. Όλα αυτά, μαζί με την τελευταία τεχνολογία σε θέματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας, την ελκυστική σχεδίαση του καθώς και τις πολλές επιλογές εξατομίκευσης που είναι διαθέσιμες.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top