«TRACTION»: Ο Κώστας Στεφανής φιλοξενεί στη νέα Mercedes C-Class Cabriolet τον Θανάση Αντετοκούνμπο

Την Κυριακή 1 Απριλίου στις 14:15

Την Κυριακή 1 Απριλίου στις 14:15, στην εκπομπή «TRACTION» ο Κώστας Στεφανής επιστρατεύει τη νέα Mercedes C-Class Cabriolet, ώστε να φιλοξενήσει τον αγαπημένο μπασκετμπολίστα Θανάση Αντετοκούνμπο.

Κατά τη διάρκεια ενός ιδιαίτερα φιλικού γυρίσματος, ο Κώστας Στεφανής ξενάγησε τον πάντα χαμογελαστό "Elevator" του ελληνικού μπάσκετ στα συστήματα και τις δυνατότητες του αυτοκινήτου, με τον καιρό να βοηθά ώστε να ανοίξουν την οροφή του cabrio μοντέλου και να απολαύσουν τον ήλιο. 

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

Peugeot 208: Μάνος και Θωμάς μας παρουσιάζουν το δημοφιλές μικρό της Peugeot, από δύο εντελώς διαφορετικές οπτικές γωνίες. Μπορεί η φιλοσοφία να είναι διαφορετική, όμως η οικονομία και οι επιδόσεις που επιτυγχάνονται χάρη στα βραβευμένα κινητήρια σύνολα βενζίνης και πετρελαίου του Group PSA, αποτελούν τον κοινό παρονομαστή όλων των εκδόσεων του 208.

Συμβουλές για την έξοδο του Πάσχα: Οι ημέρες για την έξοδο του Πάσχα έφτασαν και ετοιμαζόμαστε για λίγες ημέρες μακριά από το άγχος και τη ρουτίνα. Η κατάλληλη προετοιμασία για ένα άνετο και ασφαλές ταξίδι δεν αφορά μόνο στο αυτοκίνητο, αλλά και στον οδηγό ή τους συνεπιβάτες του, οπότε  σε αυτό το θέμα οι ειδικοί, μας δίνουν χρηστικές ταξιδιωτικές συμβουλές.

Ducati SuperSport: Πρόκειται για τη μοναδική μοτοσικλέτα της Ducati χωρίς όνομα, γεγονός που την καθιστά εκ των προτέρων, μια ιδιαίτερη περίπτωση. Η νέα SuperSport, αποτελεί το μοντέλο-γέφυρα της Ducati, ανάμεσα στις καθημερινές μοτοσικλέτες δρόμου και τα εξωτικά superbikes της εταιρείας, προσφέροντας έναν μοναδικό συνδυασμό χρηστικότητας και απολαυστικών επιδόσεων.

Οδηγούμε με υπευθυνότητα: Στο δεύτερο μέρος της μίνι-σειράς θεμάτων για την οδική ασφάλεια, ο Κώστας Στεφανής μας δίνει πρακτικές συμβουλές για τη σωστή προετοιμασία του αυτοκινήτου ενόψει του ταξιδιού για τις ημέρες του Πάσχα. Περισσότερα, επί της οθόνης...

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top