Η Mercedes-Benz έχει...αδυναμία στη νεολαία

Φιλοξένησε το 9th LEADERSHIP FORUM 2018

Η Mercedes-Benz έχει...αδυναμία στη νεολαία

Το Ελληνο-αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με την Επιτροπή Ηγεσίας και τη Mercedes-Benz Ελλάς διοργάνωσαν το ιδιαίτερα επιτυχημένο 9th   Leadership Forum 2018 με τίτλο «Συζητώντας με τους Νέους για Επαγγελματικές Ευκαιρίες και Επιχειρηματικότητα» στις εγκαταστάσεις της Mercedes-Benz Ελλάς στη Ν. Κηφισιά.

«Η ανθρωποκεντρική προσέγγιση της Mercedes-Benz Ελλάς είναι δεδομένη, το ίδιο και η …«αδυναμία» της στη νεολαία, την οποία πάντα υποστηρίζει με ενέργειες mentoring, job pairing, πρακτικής άσκησης κ.α. Άλλωστε και το 1ο Συνέδριο Ηγεσίας το 2014 είχε διενεργηθεί στην εταιρεία μας και είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία, οπότε όταν συζητήθηκε το θέμα της διοργάνωσης του 9ου Leadership Forum στην Επιτροπή Ηγεσίας του Ελληνο-αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου δεν υπήρξε δεύτερη σκέψη: Το Συνέδριο αυτό θα το φιλοξενούσαμε εμείς, στις εγκαταστάσεις μας!» δήλωσε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς κος Ι. Καλλίγερος.

Στην πρόσκληση ανταποκρίθηκαν περισσότεροι από 230 νέοι άνθρωποι με την συντριπτική πλειοψηφία τους να μην υπερβαίνει την ηλικία των 25 ετών. Προέρχονταν από διάφορα εκπαιδευτικά ιδρύματα της δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, γεγονός που αποδεικνύει το πάθος των νέων ανθρώπων για γνώση, εμπειρίες και προσωπική εξέλιξη. 

Μετά τον θερμό χαιρετισμό που απηύθυναν στους Συνέδρους ο Πρόεδρος του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κος Σίμος Αναστασόπουλος, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ηγεσίας του Ελληνο-Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου κος Αρτέμης Μυροπουλος και ο οικοδεσπότης της εκδήλωσης κος Γιάννης Καλλίγερος, ανέβηκαν στο βήμα συνολικά εννέα ομιλητές οι οποίοι μοιράστηκαν τις προσωπικές τους εμπειρίες.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top