Ανοίγει η νέα σεζόν για την Ducati στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα

Εκπλήξεις, δώρα και test drive με τις Multistrada 1260 και Monster 821

Ανοίγει η νέα σεζόν για την Ducati στις εγκαταστάσεις της στην Αθήνα

Το Ducati Athens ανοίγει τις πύλες του αυτό το Σάββατο, 24 Μαρτίου, για να υποδεχθεί τους πολυπληθείς κατόχους, θαυμαστές και φίλους της μάρκας, παρουσιάζοντας σε πανελλήνια πρεμιέρα τη νέα Ducati Panigale V4. Πρόκειται για μια εκπληκτική μοτοσικλέτα που ήδη έχει αποσπάσει διθυραμβικά σχόλια από το διεθνή ειδικό Τύπο. Και δεν θα μπορούσε να υπάρξει καλύτερο timing, καθώς οι δάφνες από την «αντρίκια» νίκη του Αντρέα Ντοβιτσιόζο στο εναρκτήριο MotoGP της χρονιάς, είναι ακόμα νωπές! Θυμίζουμε, ο «Ντόβι» ήταν ο θριαμβευτής του πρώτου αγώνα γι’ αυτή τη σεζόν, στο Κατάρ, μόλις 27 εκατοστά του δευτερολέπτου μπροστά από το Μαρκ Μάρκεθ, αναβάτη της Honda.

Παράλληλα, όσοι επισκεφθούν το Ducati Athens, αυτό το Σάββατο, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα της μάρκας αλλά και να κάνουν test-drive τις νέες Multistrada 1260 και Monster 821. Παράλληλα, για όλες τις παραγγελίες μοτοσικλετών που θα γίνουν στη διάρκεια της εκδήλωσης, θα υπάρχει επιπλέον σημαντικό όφελος σε δώρα! Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι ειδικά για αυτή τη μέρα, θα ισχύσουν ειδικές τιμές στα αξεσουάρ, οπότε είναι ιδανική ευκαιρία για κάποιον να προχωρήσει σε customization της Ducati του!

Το Ducati Athens βρίσκεται στην οδό Καλλιρόης 9, στο Νέο Κόσμο. Ώρες λειτουργίας για το Σάββατο 24 Μαρτίου, 10.00-17.00.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top