Το νέο up! GTI, ένα μοντέλο που φιλοδοξεί να αποτελέσει το εισιτήριο στο μαγικό κόσμο των GTI, κάνει την πρεμιέρα του στο Auto Festival, την έκθεση αυτοκινήτου της Θεσσαλονίκης που υποδέχεται το κοινό στο χώρο της Δ.Ε.Θ., την Παρασκευή 16 Μαρτίου! Το νέο μοντέλο, με αυθεντικό GTI χαρακτήρα τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, αναμένεται να αποτελέσει μαγνήτη για τους επισκέπτες. Με προτεινόμενη τιμή λιανικής μόλις 15.620 €, δίνει στους πιο νέους  τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα μοντέλο GTI ενώ αφήνει τους λίγο μεγαλύτερους να αναπολήσουν όμορφες αναμνήσεις, 42 χρόνια μετά το ντεμπούτο του πρώτου Golf GTI.

Εκτός του up! GTI δεσπόζουσα θέση κατέχουν τα ολοκαίνουργια Polo και T-Roc, με το δεύτερο να έχει μόλις πρόσφατα ξεκινήσει την εμπορική του καριέρα στη χώρα μας.

Ακόμα, οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά τα Golf R-Line, Arteon R-Line και Tiguan R-Line. Η πρωτοπορία της Volkswagen στην ηλεκτροκίνηση επιβεβαιώνεται και σε αυτήν την έκθεση, με το νέο e-Golf με αυτονομία 300 χλμ. να πλαισιώνεται από την  επιτυχημένη ειδική έκδοση e-up! powered by Protergia.

Όσον αφορά στα μοντέλα με κινητήρα φυσικού αερίου CNG, μία κατηγορία όπου η Volkswagen κυριαρχεί, στο περίπτερο εκτίθενται το Golf TGI και το best seller eco up!.

Τέλος, η παρουσία του νέου Amarok αναμένεται να ενθουσιάσει τους λάτρεις της κατηγορίας.Η έκθεση Auto Festival φιλοξενείται στο χώρο της Δ.Ε.Θ. στο Περίπτερο 13. Θα είναι ανοικτή στο κοινό από 16-18 και από 23-25 Μαρτίου. Ώρες λειτουργίας τις καθημερινές 16.00-21.00 και τα Σαββατοκύριακα 10.00-21.00.

Βαγγέλης Γκούμας

Tags: