Τι σχέση έχει το νέο ISUZU D-MAX MY18 με τον …Χάι Λάντερ

Μια ειδική έκδοση σε ειδική τιμή

Τι σχέση έχει το νέο ISUZU D-MAX MY18 με τον …Χάι Λάντερ

Μια νέα ειδική έκδοση με την ονομασία “HI-LANDER”, μια πρωτιά στην Ευρωπαϊκή αγορά έρχεται από την δραστήρια ελληνική αντιπροσωπεία της ISUZU στην Ελλάδα, την εταιρία ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, και  η οποία θα είναι διαθέσιμη από το δίκτυο των 42 συνεργατών της.Η βάση, είναι το γνωστό, αποδεδειγμένα ισχυρό διπλοκάμπινο, με το κινητήρα διαμάντι 1.9lt με 164Ηp, προδιαγραφών Εuro 6b –χωρίς την χρήση Ad-Blue, στην έκδοση Gravity.  Η έκδοση διατηρεί στο εσωτερικό  το νέο  πίνακα οργάνων καθώς και την φουτουριστική σχεδίαση της κεντρικής κονσόλας με τον εξοπλισμό να περιλαμβάνει στοιχεία όπως το νέο σύστημα πολυμέσων από την Pioneer με εργοστασιακή κάμερα οπισθοπορείας.

Tο ενδιαφέρον έρχεται στο εξωτερικό, όπου η έκδοση έχει πολλαπλές σχεδιαστικές αλλαγές στο εμπρός τμήμα του αμαξώματος με αρχή τη νέα μάσκα σε Black Matte. Περιμετρικά ένα ολοκληρωμένο κιτ πλαστικών προεκτάσεων φτερών, νέο κυλινδρικό σκαλοπάτι  καθώς και ένα ιδιαίτερα Extender του χώρου φόρτωσης, όλα στην απόχρωση του Black Matte. Οι τοποθέτηση μεμβρανών ηλιοπροστασίας καθώς και μαύρων ματ αυτοκόλλητων στις κολόνες των θυρών, συμπληρώνουν αισθητικά το λειτουργικό σύνολο, που είναι φανερό ότι έχει ψηλώσει δραστικά. Η τοποθέτηση της επώνυμης ανάρτησης της ARB, OLD MAN EMU, προσφέρει αύξηση της διαδρομής των αναρτήσεων κατά 35mm, περιλαμβάνει αμορτισέρ, σούστες και παρελκόμενα.. 

Ο συνδυασμός με τα Cooper Discoverer  SST Pro (που εισάγονται επίσης από την Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ) διαστάσεων 275/65/R18 δίνει πολύ καλά κρατήματα. Όλα τα D-MΑΧ εφοδιάζονται με ένα πλήρες πακέτο προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης του έργου του οδηγού κάτω από όλες τις συνθήκες όπως τα ESP, Hill Descent Assist, Hill Ascent Assist που θα κάνουν τη ζωή του οδηγού εντός και εκτός δρόμου, ακόμα πιο εύκολη. Η πλήρης έκδοση, με χειροκίνητο 6τάχυτο κιβώτιο, είναι διαθέσιμη με την τιμή να διαμορφώνεται στα 42.900 €, ενώ η έκδοση με 6τάχυτο αυτόματο/σειριακό κιβώτιο να αξίζει τα 44.700 € (συμπ. ΦΠΑ).

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top