Η Ελληνική Αστυνομία στο κηνύγι του εγκλήματος με Nissan ΝAVARA.

Παράδοση παρουσία του Πρωθυπουργού

Η Ελληνική Αστυνομία  στο κηνύγι του εγκλήματος με  Nissan ΝAVARA.

Στο πλαίσιο της συνολικής αναβάθμισης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της Ελληνικής Αστυνομίας στη Δυτική Αττική, ο Δήμος Φυλής παραχώρησε στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής, 8 νέα Nissan ΝAVARA Double Cab.Εκτός των Nissan NAVARA, o Δήμος Φυλής παραχώρησε και ένα κτίριο που θα στεγάζει τις υπηρεσίες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Δυτικής Αττικής.

Στην τελετή εγκαινίων και παράδοσης του κτιρίου και των Nissan NAVARA παρευρέθη ο Πρωθυπουργός, Υπουργοί, η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και ο Δήμαρχος Φυλής όπως και αξιωματούχοι της Τοπικής και Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.Τα συγκεκριμένα Nissan ΝAVARA έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα από τη Nissan - Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, ιδίως σε δύσβατες περιοχές, εκεί δηλαδή όπου το NAVARA θριαμβεύει

Το Nissan NAVARA θέτει ένα νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία των pick-up, συνδυάζοντας μια σειρά χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων από τα ηγετικά crossover της φίρμας με την εμπειρία των 80 και πλέον ετών, στο σχεδιασμό και την κατασκευαστική υπεροχή, καινοτόμων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top