Traction: Ο Κ. Στεφανής συστήνει το Skoda Karoq στον ηθοποιό Γ. Φραγκίσκο

Το νέο SUV έκλεψε την παράσταση

Την Κυριακή 4 Μαρτίου στις 14:15, το νέο επεισόδιο ξεκινά με μια ξεχωριστή παράσταση... Σε ένα πανέμορφο θεατράκι στο Καλέντζι Αττικής, ο Κώστας Στεφανής συνάντησε τον Γιάννη Φραγκίσκο, για να του συστήσει το νέο Skoda Karoq.

Ο νεαρός ηθοποιός ξεναγήθηκε στον τεχνολογικό κόσμο του νέου SUV, μένοντας εντυπωσιασμένος από τα προηγμένα συστήματα συνδεσιμότητας και υποβοήθησης οδηγού, καθώς και από το αυτοκίνητο συνολικά. Αναμφίβολα, πρόκειται για μία διαφορετική παρουσίαση, κατά την οποία την παράσταση δεν έκλεψε μόνο ένας ηθοποιός, αλλά και ένα αυτοκίνητο!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

Ford Ecosport: Θωμάς και Ινώ γνωρίζουν τη νέα γενιά, του επιτυχημένου μικρού SUV της Ford, το οποίο διαθέτει πλέον κοινά στοιχεία με τα "μεγαλύτερα αδέλφια" του, δηλαδή τα Ford Kuga και Edge. Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν, η έξυπνη τετρακίνηση All Wheel Drive, οι οικονομικές από πλευράς κατανάλωσης, εκδόσεις βενζίνης ή πετρελαίου και βέβαια, τα προηγμένα τεχνολογικά συστήματα.

Cupra: Cupra και γκάζι είναι πια συνώνυμα και με τη... βούλα, αφού πλέον η πρώτη αποτελεί αυτόνομη οντότητα. Κάτι νέο και πολύ ενδιαφέρον γεννήθηκε, από τη στιγμή που Cupra δε θα είναι απλά ο κωδικός δίπλα σε σπορ μοντέλα της Seat, αλλά η ξεχωριστή μάρκα επιδόσεων της ισπανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Vamos!

Suzuki Ignis: Το νέο Compact SUV της ιαπωνικής μάρκας είναι εδώ, διαθέτοντας όνομα με ειδικό βάρος... επιτυχιών στο πρόσφατο παρελθόν. Ο Μάνος Στεφανής γνωρίζει τις εκτός δρόμου δυνατότητες του πολυχρηστικού -και τετρακίνητου- νέου Ignis, ενώ ο Θωμάς Ευθυμίου ακολουθεί πιο αστικά μονοπάτια, στα οποία το ιαπωνικό αυτοκίνητο ανταποκρίνεται με μεγάλη άνεση και ευελιξία καθώς διαθέτει υβριδική τεχνολογία.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top