Ποιο είναι το νέο μοντέλο της PEUGEOT για την ζούγκλα της… πόλης

Με 5 ή 7 θέσεις

Ποιο είναι το νέο μοντέλο της PEUGEOT για την ζούγκλα της… πόλης

Το νέο PEUGEOT RIFTER υιοθετεί μία καινοτόμο εμφάνιση, δηλώνοντας ξεκάθαρα ότι φτιάχτηκε για τις καθημερινές περιπέτειες. Ο ταξιδιάρικος χαρακτήρας του γίνεται αντιληπτός από την πρώτη ματιά, είτε κυκλοφορεί στη ζούγκλα της πόλης, είτε στην ύπαιθρο.

Εξοπλισμένο με το PEUGEOT i-Cockpit, το νέο PEUGEOT RIFTER υπόσχεται μοναδικές οδηγικές εμπειρίες, όσο κανένα άλλο μοντέλο στην κατηγορία του. Βασισμένο σε νέο πάτωμα/πλατφόρμα, το νέο PEUGEOT RIFTER διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που το καθιστούν ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε χρήση, και να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη.

Διαθέσιμο σε δύο μήκη αμαξώματος, με 5 ή 7 θέσεις, συνδυάζει άριστα την πρακτικότητα με την ευελιξία εσωτερικής διαμόρφωσης. Εφοδιάζεται με ιδιαίτερα οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες, και με τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό. Το νέο PEUGEOT RIFTER είναι ένας έμπειρος ταξιδευτής, και μπορεί να μετατρέψει την καθημερινή οδήγηση, σε ένα απολαυστικό κυνήγι της περιπέτειας. Το νέο μοντέλο θα κάνει «ποδαρικό» στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

  Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top