Ο Κώστας Στεφανής ενημέρωσε τη Γιούλικα Σκαφιδά για τις νέες τεχνολογίες του Crossover της Volkswagen

Η εκπομπή «TRACTION» την Κυριακή στις 14.15 στο Star

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στις 14:15, στο κεντρικό θέμα του νέου επεισοδίου της εκπομπής «TRACTION», ο Κώστας Στεφανής θα μπορούσε να αναρωτηθεί: To Roc(k) or not to Roc(k); Επειδή όμως ο Σαίξπηρ είναι μια πολύ μεγάλη θεατρική υπόθεση, αναζήτησε βοήθεια στο πρόσωπο μιας από τις πλέον ταλαντούχες Ελληνίδες ηθοποιούς, της Γιούλικας Σκαφιδά. Αφού την ενημέρωσε για τις νέες τεχνολογίες του νέου Crossover της Volkswagen, εκείνη τον βοήθησε τα μέγιστα ώστε μετά από ένα ιδιαίτερα ευχάριστο γύρισμα, να πάρει τη σωστή απόφαση. Δηλαδή... T-Roc!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

  • Mercedes Intelligent World Drive: H Mercedes-Benz στέλνει μια S-Class σε παγκόσμια περιοδεία, εν είδει φροντιστηρίου στις κατά τόπους ιδιαιτερότητες της κυκλοφορίας και της σηματοδότησης. Η συγκεκριμένη S-Class δεν είναι απλώς μια υπερπολυτελής γερμανική λιμουζίνα, καθώς είναι εφοδιασμένη με συστήματα καταγραφής δεδομένων στο πλαίσιο εξέλιξης του προγράμματος αυτόνομης οδήγησης της Mercedes. Υπάρχουν πολλές κυκλοφοριακές ιδιαιτερότητες όπως διαπίστωσε η S-Class ταξιδεύοντας στις πέντε ηπείρους της υδρογείου. Όλα όμως ξεκινούν από τη γνώση, ακόμη και η αυτόνομη οδήγηση του αύριο...
  • Hyundai i30: Τα σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα έχουν  κάνει τα νέα αυτοκίνητα να θυμίζουν ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τους οδηγούς να αισθάνονται ότι συμμετέχουν σε κάποιο video game. Για αυτό, Μάνος Στεφανής και Θωμάς Ευθυμίου συμμετέχουν στο τηλεπαιχνίδι, που παρουσιάζει η Ινώ Στεφανή, με έπαθλο την οδήγηση του νέου i30.
  • Mitsubishi ASX: Βασίλης Τσακίρογλου και Ινώ Στεφανή αναλύουν τι σημαίνει η έννοια "Mitsubishi" για τον καθένα τους, καθισμένοι στο πίσω κάθισμα του ανανεωμένου ASX, που έχει καθιερωθεί στις συνειδήσεις του αγοραστικού κοινού ως μια από τις πιο κλασικές προτάσεις στην δημοφιλή κατηγορία των οχημάτων SUV.
  • Dakar 2018: O απόλυτος αγώνας αντοχής που διαδραματίζεται πια στη Λατινική Αμερική, έδειξε για ακόμη μια χρονιά το σκληρό του πρόσωπο.  Η "τελευταία πραγματική περιπέτεια επί της γης", αποδεικνύει ότι ένα Dakar δεν είναι ποτέ αρκετά σκληρό, όπως φάνηκε και φέτος...

TRACTION

  Κάθε Κυριακή στις 14:15

 

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής

Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής

Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας,

Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή, Νώντας Δουζίνας

Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Νίκος Κουτσουράς

Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας

Εταιρία Παραγωγής: Flunet Productions

 

#tractiongr

fb:            https://www.facebook.com/etraction.gr/

Insta:       https://www.instagram.com/etraction.gr/

Tw:           https://twitter.com/etraction

 

http://www.star.gr/tv/shows/traction/

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top