Η νέα BMW M5 έγινε ηλεκτρονικό παιχνίδι

Προσομοιωτής οδήγησης σε κινητά τηλέφωνα

Η νέα BMW M5 έγινε ηλεκτρονικό παιχνίδι

Εκατομμύρια παίκτες σε όλο τον κόσμο έχουν πλέον στη διάθεσή τους μία εκπληκτική νέα προσθήκη στο παιχνίδι “Need for SpeedTM No Limits”: Η νέα BMW M5 (κατανάλωση μικτού κύκλου: 10,5 l/100 km, εκπομπές CO2 στο μικτό κύκλο: 241 g/km) είναι ήδη διαθέσιμη στον ιδιαίτερα πετυχημένο προσομοιωτή οδήγησης για κινητά.  Στα δυόμισι χρόνια από την παρουσίασή του το “Need for SpeedTM No Limits” έχει αναδειχτεί σε ένα από τα δημοφιλέστερα racing games για κινητά στον κόσμο, με αρκετά εκατομμύρια downloads και μία ιδιαίτερα ζωντανή κοινότητα παικτών.

Το παιχνίδι διαθέτει μία μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων τα οποία οι παίκτες μπορούν να ξεκλειδώσουν, να τα βελτιώσουν σύμφωνα με τις προσωπικές τους προτιμήσεις και να τα δοκιμάσουν εναντίον άλλων παικτών από όλο τον κόσμο σε διαφορετικά είδη αγώνων. Περισσότεροι από 11 δισεκατομμύρια αγώνες έχουν γίνει μέχρι σήμερα.  Η BMW αποτελεί ήδη κομμάτι του παιχνιδιού με την BMW M3 Coupé του 1999, την BMW M4 Coupé του 2014 και την BMW M2 Coupé του 2015. Η νέα BMW M5 έρχεται να προστεθεί στα τρία υπάρχοντα μοντέλα. Θα ενσωματωθεί μάλιστα στο εικονίδιο της εφαρμογής και θα εμφανίζεται στο τρέιλερ του παιχνιδιού.

Χάρη στην M5, η BMW διαθέτει το ταχύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία Sports και οι λάτρεις του παιχνιδιού σε όλο τον κόσμο θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το νέο Sports Sedan πριν από την επίσημη παρουσίασή του, η οποία θα γίνει τον Μάρτιο του 2018.Η εταιρία Electronic Arts και η BMW M5 ήδη μοιράζονται μία ιστορία. Το νέο sedan έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πέρσι και μάλιστα όχι σε κάποιο Σαλόνι Αυτοκινήτου, όπως συνηθίζεται, αλλά στη μεγαλύτερη Έκθεση Ψηφιακής Ψυχαγωγίας και Ηλεκτρονικών Παιχνιδιών, την GamesCom της Κολωνίας.

Μάλιστα, πριν κάνει την εμφάνισή της η BMW M5 στις εκθέσεις των εμπόρων, οι παίκτες του παιχνιδιού “Need for SpeedTM Payback”, το οποίο παρουσιάστηκε στην GamesCom του 2017, είχαν τη δυνατότητα να την οδηγήσουν. Εν των μεταξύ, παίκτες από όλο τον κόσμο οδήγησαν για 480.000 ώρες περίπου – χρονικό διάστημα που ισοδυναμεί με 55 χρόνια οδήγησης – το νέο Sports Sedan της BMW στις εικονικές πίστες του παιχνιδιού “Need for SpeedTM Payback”.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top