To Nissan NAVARA έσπασε το φράγμα των 50.000 πωλήσεων στην Ευρώπη

Που οφείλεται η επιτυχία

To Nissan NAVARA έσπασε το φράγμα των  50.000 πωλήσεων στην Ευρώπη

Στα δύο χρόνια από τότε που το NAVARA κέρδισε το Διεθνές Βραβείο του Pickup για το 2016, έχουν πωληθεί  περισσότερα από 50.000 αυτοκίνητα του συγκεκριμένου μοντέλου. Αξιοσημείωτο είναι ότι  πάνω από το 80% του όγκου πωλήσεων  προέρχεται από τις κορυφαίες  εκδόσεις N-Connecta και Techna,  αριθμός που είναι κατά πολύ υψηλότερος από τους περισσότερους ανταγωνιστές της κατηγορίας. Η επιτυχία  αφορά όλη τη Δυτική Ευρώπη, ενώ στις τρεις μεγάλες αγορές του Ηνωμένου Βασιλείου, της Γερμανίας και της Σουηδίας, το NAVARA είναι το πρώτο σε πωλήσεις ασιατικής προέλευσης pickup. Το NAVARA διαθέτει υψηλά επίπεδα φινέτσας, στυλ, άνεσης και ποιότητας.

Με χαρακτηριστικά που προέρχονται από τα κορυφαία Juke, Qashqai και X-Trail της Nissan, το NAVARA διαθέτει πρωτοποριακές τεχνολογίες που περιλαμβάνουν το  Έξυπνο Σύστημα Πανοραμικής Θέασης (Intelligent Around View Monitor), καθώς και το  Έξυπνο Σύστημα Πέδησης Έκτακτης Ανάγκης (Intelligent Emergency Braking). Ο σκληρός και έξυπνος “χαρακτήρας” του Nissan NAVARA παίζει καταλυτικό ρόλο  στο να καθορίσει ποιο όχημα θα είναι ο επόμενος κάτοχος του βραβείου του Διεθνούς Pickup.

Τα μοντέλα που περιλαμβάνονται την επίμαχη  λίστα είναι το Alaskan της Renault, του εταίρου της  Συμμαχίας της Nissan και το Mercedes X-Class.  Σε ότι αφορά το  τελευταίο αυτό όχημα, σημειώνεται ότι έχει αναπτυχθεί από κοινού με τη Nissan, βασισμένο στο ίδιο σασί και στην ίδια αρχιτεκτονική του κινητήρα. Την ίδια περίοδο το μερίδιο του NAVARA, στην εξαιρετικά ανταγωνιστική κατηγορία των pickup ενός τόνου,  σημείωσε σημαντική αύξηση από 11% το 2015 σε 17% το 2017 (σε ετήσια βάση).

Bαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top