Ποιο βιβλίο της Ferrari κοστίζει 235.000 ευρώ

Διακοσμημένο με 30 διαμάντια

Ποιο βιβλίο της Ferrari κοστίζει  235.000 ευρώ

Tο βιβλίο «The Official Ferrari Opus» αποτελεί έναν συλλεκτικό τόμο  της πασίγνωστης Ιταλικής φίρμας αυτοκινήτων  με βάρος στα  37 κιλά. Δεν είναι όμως το βάρος που το κάνει πανάκριβο αλλά οι διάσημες υπογραφές  των Fernando Alonso και Felipe Massa, καθώς και του πρώην προέδρου της εταιρείας, Luca di Montezemolo και η ποιότητα του.

Δεμένο με εξαιρετικής ποιότητας πανάκριβο δέρμα, ανέγγιχτο από γυμνά χέρια καθώς όποιος θέλει να το ανοίξει πρέπει να φορά το ειδικό ζεύγος με λευκά γάντια που το συνοδεύει. Και όπως τα αυτοκίνητα έτσι και εδώ  έχουμε εκδόσεις. Η βασική CLASSIC  κοστίζει 3.500 ευρώ. Η ακριβότερη  ENZO DIAMANTE έχει κόστος  που αγγίζει τα 235.000 ευρώ .

Η τιμή δικαιολογείται φυσικά και από το λογότυπο στο εξώφυλλο το οποίο είναι διακοσμημένο με 30 διαμάντια  ενώ για να μην …ξεφύγουμε από  τα αυτοκίνητα ,η θήκη είναι κατασκευασμένη με carbon. Το Enzo Diamante διατέθηκε σε περιορισμένο αριθμό αντιτύπων με το πρώτο αντίτυπο να πρόκειται να δημοπρατηθεί  στις 6 Δεκεμβρίου μέσω του Οίκου RM Sotheby’s  . Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top