Η Fiat πήγε στο Ντουμπάι

Το 500 συνεχίζει τους εορτασμούς για την 60ή επέτειό του με ειδική έκδοση

Η Fiat πήγε στο  Ντουμπάι

Το εμβληματικό στιλ και design της οικογένειας του Fiat 500 είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου 2017 στο Ντουμπάι. Συνεχίζοντας τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 60 χρόνων του ιστορικού Fiat 500, η Fiat παρουσιάζει και στο Ντουμπάι την ειδική έκδοση Fiat 500 60th anniversary. Το μοντέλο συνδυάζει την κλασική και τη vintage εμφάνιση με μοναδικές λεπτομέρειες και ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε επίπεδο συνδεσιμότητας. Το επετειακό μοντέλο 500 διατίθεται μόνο σε ανοιχτή (cabrio) εκδοχή και είναι βαμμένο σε νέα διχρωμία Dolce Vita: λευκό τριπλής επίστρωσης και ιβουάρ παστέλ για το καπό και τις κολώνες, ενώ η μαλακή οροφή είναι γκρι. Το στυλ της ειδικής έκδοσης ενισχύουν πολλές ακόμη αισθητικές λεπτομέρειες, όπως τα καλύμματα των καθρεφτών χρωμίου, οι ειδικές ελαφριές ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών και ένα ειδικό λογότυπο που συνδέει το όνομα του 500 με τα 60 χρόνια ιστορίας του και εμφανίζεται σε διάφορα σημεία του αυτοκινήτου.

Επιπλέον, το 500 60th anniversary προσφέρει ό,τι καλύτερο υπάρχει στον τομέα της τεχνολογίας και της άνεσης στην καμπίνα μέσα από τον βασικό του εξοπλισμό που περιλαμβάνει δερμάτινο τιμόνι με ενσωματωμένα χειριστήρια, σύστημα αφής UconnectTM Radio Live 7'' με λειτουργία Bluetooth, σύστημα πλοήγησης και θύρες USB και AUX IN, οθόνη TFT 7'', αυτόματο κλιματισμό, προβολείς ομίχλης, πίσω αισθητήρες στάθμευσης και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Δίπλα στο θρυλικό 500 στο Ντουμπάι βρίσκεται και το crossover Fiat 500X και συγκεκριμένα η έκδοση S-Design. Πρόκειται για την απάντηση της Fiat σε όσους επιζητούν έξτρα στιλ σε ένα όχημα που διαθέτει σύγχρονο και δυναμικό χαρακτήρα. Η έκδοση που παρουσιάζεται στην έκθεση τραβάει τα βλέμματα με την εκπληκτική εμφάνιση, όπου το μοντέρνο στυλ και το σπορ στοιχείο συναντώνται σε απόλυτη ισορροπία. Ιδιαίτερα ξεχωρίζουν τα σκούρα χρωμιωμένα φινιρίσματα στις ζάντες αλουμινίου και στα φανάρια των προβολέων Bi-Xenon. Οι χειρολαβές των θυρών και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεφτών φορούν το αποκλειστικό χρώμα myron, όπως το ίδιο κάνουν και τα πλευρικά διακοσμητικά που φέρουν το χαρακτηριστικό Χ χάλκινου χρώματος.

Στην καμπίνα του 500X S-Design κυριαρχούν το καθαρό στιλ και τα λεπτομερή φινιρίσματα. Οι σκουρόχρωμες λεπτομέρειες myron είναι παντού διάχυτες, ενώ τον δυναμισμό του εσωτερικού ενισχύουν περαιτέρω τα μαύρα υφασμάτινα καθίσματα με το χάλκινο γαζί, καθώς και το δίχρωμο λογότυπο του 500. 

Βαγγέλης Γκούμας

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top