Ξέρετε γιατί οι ιδιοκτήτες του νέου Nissan MICRA το… λατρεύουν;

Κάποιοι του έδωσαν και βαθμό άριστα

Ξέρετε γιατί  οι ιδιοκτήτες του νέου Nissan MICRA το… λατρεύουν;

Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα και τα σχόλια που δημοσιεύθηκαν μέσω του ανεξάρτητου οργανισμού Reevoo, αποκάλυψαν έναν εντυπωσιακό μέσο όρο βαθμολογίας 8,8 στα 10. Μάλιστα το ένα τρίτο εκ των συμμετεχόντων, έχουν  βαθμολογήσει με  10 στα 10 το νέο MICRA ! Τα θετικά σχόλια για το ολοκαίνουργιο MICRA, καταφθάνουν από όλη τη Γηραιά Ήπειρο. Συγκεκριμένα,  στις πέντε μεγαλύτερες αγορές της Ευρώπης,  οι βαθμολογίες κυμαίνονται από 8,7 έως 9,3, με άριστα το 10.

Συνολικά, το "διασκεδαστικό στην οδήγηση" είναι το χαρακτηριστικό που τονίζεται πιο συχνά,  καθώς αναφέρεται στο 20% όλων των σχολίων. Η ποιότητα και η ευχαρίστηση της οδηγικής εμπειρίας, τα υψηλά επίπεδα άνεσης και η οδική συμπεριφορά του MICRA είναι μερικές από τις επαναλαμβανόμενες φράσεις των ιδιοκτητών.Τα σχόλια στο Reevoo αποκάλυψαν επίσης ότι οι πελάτες εντυπωσιάζονται  με την τεχνολογία ασφάλειας του νέου MICRA. Το αυτοκίνητο,  τώρα στην πέμπτη γενιά του,  διατίθεται με τo σύστημα Intelligent Lane Intervention. Πρόκειται για ένα σύστημα προειδοποίησης και πρόληψης  απόκλισης  από τη λωρίδα κυκλοφορίας και είναι το πρώτο που ενσωματώθηκε σε μοντέλο Nissan στην Ευρώπη. Όταν ενεργοποιηθεί, το τιμόνι δονείται απαλά και τα φρένα εφαρμόζονται ανεξάρτητα, για να οδηγήσουν το αυτοκίνητο πίσω στη λωρίδα του.

 Η έξυπνη πέδηση έκτακτης ανάγκης με αναγνώριση πεζών,  είναι επίσης διαθέσιμη στο νέο MICRA. Αυτή η τεχνολογία ασφαλείας μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή των επιπτώσεων από ένα ατύχημα,  ή στη μείωση της σοβαρότητάς τους, εφαρμόζοντας αυτόματα τα φρένα του αυτοκινήτου.

 Άλλες τεχνολογίες ασφάλειας στο νέο MICRA  περιλαμβάνουν την αναγνώριση των σημάτων οδικής κυκλοφορίας, την προειδοποίηση τυφλών σημείων και την υποβοήθηση μεγάλης δέσμης προβολέων.Είτε πρόκειται για ευέλικτη οδήγηση σε αστικό περιβάλλον ή σε ανοικτό δρόμο, το νέο Nissan MICRA είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο. Σχεδιασμένο ειδικά για τους Ευρωπαϊκούς δρόμους, το νέο MICRA είναι ένα ευέλικτο και συναρπαστικό αυτοκίνητο που αποπνέει  αίσθημα ασφάλειας, χάρη στην άνετη και προβλέψιμη οδηγική συμπεριφορά του. Το νέο MICRA είναι  ο τέλειος συνδυασμός για τον νέο ιδιοκτήτη ενός αυτοκινήτου της κατηγορίας B-hatchback.

Παράλληλα, το σύστημα ήχου BOSE Personal premium αναφέρεται τακτικά ως ξεχωριστό. Αυτό το μοναδικό σύστημα υψηλής ποιότητας ήχου στο νέο MICRA,  περιλαμβάνει ηχεία στο προσκέφαλο του οδηγού για μια εξαιρετική εμπειρία ακρόασης 360º.

Όπως είναι αναμενόμενο, η διοίκηση της Nissan δεν μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένη από τα σχόλια των πελατών της. Όμως, η σκληρή δουλειά για τις ομάδες σχεδιασμού και μηχανικής δεν σταματάει ποτέ. Όλα τα σχόλια συλλέγονται και αναλύονται, έτσι ώστε οι όποιες  βελτιώσεις στην γκάμα του MICRA  να ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών.

Το νέο MICRA διατίθεται σε τρεις εκδόσεις κινητήρων :   turbo βενζίνης 0.9 του λίτρου και απόδοσης 90PS, ατμοσφαιρικός  βενζίνης  1.0 λίτρου με 71PS και  turbodiesel 1.5 λίτρων 90PS.  Όλες οι εκδόσεις συνδυάζονται με ένα μηχανικό κιβώτιο πέντε ταχυτήτων, ενώ  τεχνολογίες όπως το Intelligent Ride Control και το Intelligent Trace Control εξασφαλίζουν μια σίγουρη και άνετη κίνηση για τον οδηγό του.  Το νέο Nissan MICRA ξεκινά από τις 12.690€, με δυνατότητα  χρηματοδότησης με προνομιακό επιτόκιο 5,9% και με μηνιαία δόση από μόλις 149€ .

Βαγγέλης Γκούμας

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top