Δείτε το νέο σκούτερ της BMW C 400 X

Mε μεγάλες δυνατότητες συνδεσιμότητας

Δείτε το νέο σκούτερ της  BMW C 400 X

Μετά τα C 600 Sport και  C 650 CT, η BMW Motorrad κάνει το επόμενο βήμα με το  C 400 X, ένα premium scooter για τη μεσαία κατηγορία. Από τεχνολογικής άποψης, το BMW C 400 X διαθέτει δυναμικά χαρακτηριστικά οδήγησης στην πόλη χάρη στον εξελιγμένο, οικονομικό μονοκύλινδρο κινητήρα του με ισχύ 34 hp (25 kW). Τη μετάδοση αναλαμβάνει ένα κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT και ένα άκαμπτο ψαλίδι με καινοτόμο ρουλεμάν έδρασης, το οποίο ελαχιστοποιεί τους κραδασμούς και μεγιστοποιεί την άνεση. 

Tο Αυτόματο Σύστημα Ελέγχου Ευστάθειας (Automatic Stability Control), εξασφαλίζει μεγαλύτερη ασφάλεια στην επιτάχυνση, ειδικά σε ολισθηρό οδόστρωμα. Στον τομέα του πλαισίου, το νέο BMW C 400 X χρησιμοποιεί ένα στιβαρό, σωληνωτό σκελετό από ατσάλι. Η ανάρτηση αποτελείται από τηλεσκοπικό πιρούνι εμπρός και δύο αμορτισέρ με ελατήρια πίσω. Η ρύθμιση της ανάρτησης καταφέρνει να συνδυάζει δυναμική σπορ συμπεριφορά και υψηλά επίπεδα άνεσης. Δύο δίσκοι μπροστά και ένα δισκόφρενο πίσω εξασφαλίζουν κορυφαία απόδοση και εξαιρετική ασφάλεια σε συνδυασμό πάντα με το στάνταρ ABS. 

Το νέο BMW C 400 X διαθέτει μία γκάμα συστημάτων συνδεσιμότητας, για πρώτη φορά στη συγκεκριμένη κατηγορία.Στον προαιρετικό εξοπλισμό, για παράδειγμα, διατίθεται έγχρωμη οθόνη TFT 6,5 ιντσών στον πίνακα οργάνων πολλαπλών λειτουργιών. Σε συνδυασμό με τον προηγμένο πολυδιακόπτη (Multi-Controller) της BMW Motorrad με ενσωματωμένο έλεγχο των λειτουργιών, ο αναβάτης έχει πρόσβαση σε διάφορες λειτουργίες συνδεσιμότητας και του ίδιου του οχήματος, χωρίς να αποσπάται η προσοχή του από το δρόμο. Πέρα από το ότι ο αναβάτης έχει την άνεση να χρησιμοποιεί το κινητό του και να ακούει μουσική στην οδήγηση, επωφελείται και από το εύχρηστο σύστημα πλοήγησης .Το νέο BMW C 400 X διατίθεται σε δύο χρώματα.

Το μεταλλικό μπλε Zenith χαρίζει μία μοντέρνα εμφάνιση στο νέο BMW C 400 X αναδεικνύοντας το σπορ χαρακτήρα του. Το μη μεταλλικό λευκό Alpine, προβάλλει την ξεχωριστή σχεδίαση του νέου BMW C 400 X δείχνοντάς το πιο τεχνολογικό, συμπαγές και ελαφρύ. Η διχρωμία της σέλας σε γκρι-μαύρο ή κόκκινο-μαύρο τονίζει τη δυναμική εμφάνιση του μεσαίου scooter της BMW Motorrad, ενώ αναδεικνύει τις αρετές του, όπως η ευελιξία, η ευχρηστία και η ευκολία χειρισμού του.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top