Ποια δώρα παίρνετε αν αγοράσετε το PEUGEOT 208

Πλουσιότερος εξοπλισμός και 4 χρόνια δωρεάν service

Ποια δώρα παίρνετε αν αγοράσετε το PEUGEOT 208

Το νέο PEUGEOT 208 επιστρέφει με πλουσιότερο εξοπλισμό, ενδιαφέρουσα τιμή  και με αποδοτικούς κινητήρες . Χαρακτηριστικότερος όλων είναι ο τρικύλινδρος υπερτροφοδοτούμενος βενζινοκινητήρας 1.2 PureTech 110 ίππων S&S, ο οποίος έχει βραβευτεί για τρεις διαδοχικές χρονιές ως ο «Κινητήρας της Χρονιάς» στην κατηγορία «1,0-1,4 λίτρων». Η  έκδοση 1.2 110 Allure (το πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού)  διατίθεται πλέον από την ελληνική αντιπροσωπεία της Peugeot με την ελκυστική τιμή των15.200 €, αποτελώντας σημείο αναφοράς στην κατηγορία του μοντέλου.

Με το νέο PEUGEOT 208 δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αναζήτηση του σημείου προορισμού σας, τις εναλλακτικές διαδρομές ή τον συνολικό χρόνο της διαδρομής σας. Με δώρο το σύστημα πλοήγησης 3D Navigation μπορείτε πάντα να βρίσκετε γρήγορα και εύκολα τον προορισμό σας!

Στο νέο PEUGEOT 208 η κάμερα οπισθοπορείας κάνει πιο εύκολη από ποτέ την διαδικασία στάθμευσης απεικονίζοντας τον περιβάλλοντα χώρο πίσω από το αυτοκίνητό σας!

Η  ελληνική αντιπροσωπεία PEUGΕΟΤ προσφέρει για το νέο 208 ένα πολύ καλό  πακέτο υπηρεσιών που περιλαμβάνει 4 χρόνια δωρεάν σέρβις και 4 χρόνια εγγύηση.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top