Το MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT έρχεται από το μέλλον

Με τεχνητή νοημοσύνη

Το MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT έρχεται από το μέλλον

Η Mitsubishi Motors Corporation (MMC) γιορτάζει τη παγκόσμια παρουσίαση του MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT στην 45η Έκθεση Αυτοκινήτου του Τόκιο. Το πλήρως ηλεκτρικό πρωτότυπο προαναγγέλλει μια πιθανή κατεύθυνση της Mitsubishi Motors για το άμεσο μέλλον.

Το MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT χρησιμοποιεί υψηλόρροπους, ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες με υψηλή ροπή, που συνεργάζονται με ένα σύστημα μπαταρίας υψηλής χωρητικότητας. Αποτέλεσμα, η αθόρυβη και δυναμική απόκριση που κάνει τα EV να ξεχωρίζουν από τα μοντέλα με κινητήρες εσωτερικής καύσης (ICE). Το Triple Motor 4WD System χρησιμοποιεί ένα μοτέρ που κινεί τους εμπρός τροχούς και ένα νέο σύστημα Dual Motor AYC*1 που συνδέει τους πίσω ηλεκτροκινητήρες μέσω μιας ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μονάδας κατανομής ροπής Active Yaw Control (AYC). Σε διαδρομές πόλης, στον αυτοκινητόδρομο ή σε δρόμους με στροφές, το σύστημα πάντα εξασφαλίζει ακρίβεια και ευελιξία συμπεριφοράς, υπακούοντας στις εντολές του οδηγού.

MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT

•              Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) αυξάνει τις επιδόσεις οδηγού και οχήματος

•              Σύστημα Triple Motor 4WD

•              Dual Motor Active Yaw Control (AYC)

•              Ηλεκτροκινητήρες με υψηλή ροπή

•              Χαρακτηριστικά προσαρμοζόμενης απόκρισης

•              Λειτουργία καθοδήγησης (Coaching)

Το MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT θα είναι ένα από τα 12 μοντέλα που θα εκτίθεται στο περίπτερο της Mitsubishi. Δίπλα του θα βρίσκεται το Eclipse Cross coupe SUV (αποκλειστικό μοντέλο της Ιαπωνικής αγοράς), που αποκαλύπτεται για πρώτη φορά στην Ιαπωνία και προγραμματίζεται να παρουσιαστεί εκεί στις αρχές της επόμενης χρονιάς. Το Outlander PHEV και άλλα κορυφαία μοντέλα MMC που πωλούνται στην Ιαπωνία θα δώσουν επίσης το παρών στην έκθεση.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top