Σε ποιους τομείς διακρίθηκε το Hyundai i30

Στην έρευνα συμμετείχαν οδηγοί που το είχαν στη κατοχή τους τουλάχιστον 12-36 μήνες

Σε ποιους τομείς διακρίθηκε το Hyundai i30

Το Hyundai i30 κατέκτησε την κορυφαία θέση στην κατηγορία του, έχοντας τις λιγότερες βλάβες. Αυτή είναι η ετυμηγορία της μεγαλύτερης Γερμανικής έρευνας της J.D. Power Γερμανίας 2017 Vehicle Dependability StudySM (VDS για την αυτοκινητοβιομηχανία.Οι πελάτες στη Γερμανία που αγόρασαν το Hyundai i30 δήλωσαν ότι  είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με το αυτοκίνητο τους. Η έρευνα μετρά 177 είδη συμπτωμάτων από 8 κατηγορίες : εξωτερικό οχήματος, οδηγική εμπειρία, χειριστήρια και ενδείξεις, συστήματα πολυμέσων και πλοήγησης, καθίσματα, εξαερισμός και κλιματισμός, εσωτερικό οχήματος, κινητήρας και μετάδοση.

Η ετήσια μελέτη της J.D. Power, η οποία διεξάγεται σε συνεργασία με το περιοδικό AUTO TEST, απευθύνεται σε 14.000 ιδιοκτήτες οχημάτων στη Γερμανία, οι οποίοι ερωτώνται σχετικά με την εμπειρία τους με τα οχήματά τους. Στην έρευνα συμμετείχαν οδηγοί που κατείχαν τα αυτοκίνητά τους τουλάχιστον 12-36 μήνες. Η συνολική μετρούμενη αξιοπιστία (Dependability) προσδιορίζεται από τον αριθμό δυσλειτουργιών ανά 100 οχήματα (PP100) με το χαμηλότερο σκορ να αντανακλά στην υψηλότερη ποιότητα.

Η μελέτη ικανοποίησης πελατών του J.D. Power είναι μία από τις σημαντικότερες ανεξάρτητες έρευνες ποιότητας που διεξάγονται στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας Τα ευρήματα της παρέχουν μια άμεση και αξιόπιστη ένδειξη για το πόσο ικανοποιημένοι είναι οι πελάτες με τα αυτοκίνητά τους.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top