Τι θα δείξει η Opel στην έκθεση της Φρανκφούρτης

Ποιοι θα είναι οι πρώτοι και τυχεροί

Τι θα  δείξει η  Opel  στην έκθεση της Φρανκφούρτης

Σε λιγότερο δύο μήνες από τώρα, το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης ανοίγει και πάλι τις πύλες του, για να υποδεχτεί τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης από όλο τον κόσμο οι οποίοι θα είανι  και οι πρώτοι τυχαροί.  Φέτος, οι ημέρες τύπου στη Φρανκφούρτη έχουν προγραμματιστεί για τις 12 και 13 Σεπτεμβρίου.  Αυτή τη χρονιά, η δεύτερη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή Έκθεση Αυτοκινήτου .

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου, ο νέος CEO της Opel, Michael Lohscheller, θα αποκαλύψει το Grandland X, το Insignia Country Tourer αλλά και μία πιο σπορ έκδοση του Insignia για πρώτη φορά. Συνεχίζοντας το ταξίδι  “7 το 17”, όπου η Opel λανσάρει φέτος επτά νέα μοντέλα, το Grandland X επεκτείνει τη γκάμα των crossover/SUV της μετά το Mokka X και το πρόσφατα λανσαρισμένο Crossland X. Το Grandland X ταιριάζει άριστα στους έντονους ρυθμούς ζωής της εποχής μας, διαθέτοντας ακαταμάχητη γοητεία εκτός δρόμου, υπερυψωμένη θέση καθισμάτων, καλή σφαιρική ορατότητα, εύκολη πρόσβαση, είσοδο/έξοδο και άφθονο χώρο για αποσκευές.

Το Country Tourer είναι η περιπετειώδης έκδοση της οικογένειας Insignia με ελκυστικά off road χαρακτηριστικά, τετρακίνηση με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring) και 25 mm μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος. Η σπορ έκδοση του νέου Insignia (περισσότερα νέα θα ανακοινωθούν σύντομα) ανεβάζει το κορυφαίο μοντέλο μας σε ένα νέο επίπεδο σπορ οδήγησης.

Το δυναμικό πλαίσιο σε συνδυασμό με ένα εξαιρετικά υψηλό επίπεδο πρόσφυσης και τετρακίνηση διασφαλίζει βέλτιστη οδηγική απόλαυση και μέγιστη ασφάλεια. Η Opel θα εντυπωσιάσει για μια ακόμη φορά με τις  παγκόσμιες πρεμιέρες των νέων Grandland X, Insignia GSi και Country Tourer. Ειδικοί από τους τομείς Σχεδίασης, Μηχανολογίας και Μάρκετινγκ θα βρίσκονται στο χώρο του περιπτέρου, για να δώσουν συνεντεύξεις και να μοιραστούν  πληροφορίες.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top