Περισσότεροι από 180 έμποροι της Ford, με τις συντρόφους τους, προερχόμενοι από 27 χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, βρέθηκαν στην Αθήνα για να περάσουν 5 υπέροχες ημέρες χαλάρωσης και διασκέδασης, στο πλαίσιο της επιβράβευσής τους για τις επιδόσεις τους κατά τη διάρκεια του 2016.

Το Chairman’s Award είναι ένας «θεσμός» που κάθε χρόνο αναγνωρίζει και επιβραβεύει τους συνεργάτες της Ford, τόσο για την εξυπηρέτηση που προσφέρουν στους πελάτες τους - η οποία αξιολογείται από τα σχόλια των ίδιων των πελατών -  όσο και για τις επιδόσεις τους αναφορικά με τις πωλήσεις οχημάτων και ανταλλακτικών. Στην αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης, οι έμποροι της Ford, είχαν την ευκαιρία να δουν τόσο την ιστορική, όσο και την τουριστική πλευρά της .

Τη φετινή εκδήλωση του Chairman’s Award φιλοξένησε γνωστό ξενοδοχείο στο Καβούρι, ενώ πάνω από 100 αυτοκίνητα Ford είχαν «επιστρατευτεί» για τις ανάγκες της εκδήλωσης.Μεταξύ αυτών, τα πρώτα νέα Ford Fiesta που βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής της Κολωνίας, ενώ δεκάδες Ford Mustang, Ford Focus RS, Ford Focus ST, Ford Kuga και Ford Edge «πλημμύρισαν» τα γκαράζ του πολυτελούς ξενοδοχείου, προσφέροντας τη δυνατότητα δοκιμαστικής οδήγησης προς τον επιβλητικό ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ford, που τίμησαν με την παρουσία τους το θεσμό του Chairman’s Award 2016, όπως οι: Steven Armstrong, Roelant de Waard,  Jon Williams,  Matt VanDyke, John Cooper και ο Jacques Brent, μίλησαν στους βραβευμένους έμπόρους με περηφάνια για τους στόχους που επετεύχθησαν την προηγούμενη χρονιά. Μεταξύ άλλων δήλωσαν πόσο ενθουσιασμένοι είναι για το νέο Ford Fiesta, για την ηγετική θέση που κατέχει η Ford στις παγκόσμιες πωλήσεις, για την συνεχή ανάγκη για προσαρμογή στις απαιτήσεις των καιρών, και φυσικά για τις υπέροχες εμπειρίες που απέκτησαν κατά την παραμονή τους στη χώρα μας.

7 πράγματα που οι έμποροι της Ford έμαθαν για τη χώρα μας και πιθανά ούτε εσείς γνωρίζατε:

• Η Ελλάδα έχει περισσότερα από 2.000 νησιά, αλλά μόνο 277 από αυτά κατοικούνται

• Μετά την Ελβετία, η Ελλάδα είναι η πιο ορεινή χώρα στην Ευρώπη

• Η Αθήνα είναι η αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης

• Σχεδόν ο μισός πληθυσμός της Ελλάδας, ζει στην Αθήνα

• Η Ελλάδα διαθέτει 566  οινοποιεία που παράγουν και εμφιαλώνουν κρασί στις εγκαταστάσεις τους

• Το 60% της καλλιεργούμενης γης στην Ελλάδα αφιερώνεται στην καλλιέργεια ελιών

• Το 55% των νέων στην Ελλάδα αποφοίτησε από τετραετή πανεπιστήμιο, το υψηλότερο ποσοστό ανώτατης εκπαίδευσης στον κόσμο

Βαγγέλης Γκούμας

 

Tags: