Προλάβετε τις μοναδικές προσφορές της Renault

Δείτε που θα πάτε για να επωφεληθείτε τις MEGANE OPEN DAYS

Προλάβετε  τις μοναδικές προσφορές της Renault

 Η ξεχωριστή ενέργεια που δίνει την ευκαιρία  στο κοινό να γνωρίσει και να οδηγήσει το νέο Renault MEGANE είναι γεγονός και η Lion Ελλάς το γιορτάζει με ένα ξεχωριστό event με πολλές εκπλήξεις την Τετάρτη 12 Ιουλίου.

Στα πλαίσια των MEGANE OPEN DAYS, η Lion Ελλάς, εξουσιοδοτημένος διανομέας και επισκευαστής Renault & Dacia, έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό event για να γιορτάσει αυτό το μοναδικό δεκαήμερο. Από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 8 το βράδυ στην Έκθεση της Λ. Κηφισού 138-140, μια σειρά εκπλήξεων περιμένει όσους την επισκεφθούν. Εκτός από τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να οδηγήσουν το νέο Renault MEGANE, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να επωφεληθούν από μοναδικές προσφορές, να κερδίσουν δώρα της Renault, ενώ τους περιμένει και μια μοναδική έκπληξη που θα τη ζήσουν μαζί με το νέο Renault MEGANΕ!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση της 12ης Ιουλίου, αλλά και συνολικότερα για τις MEGANE OPEN DAYS στη Lion Ελλάς, το κοινό μπορεί να επικοινωνεί με το τηλέφωνο 210-5706860 ή να επισκεφθεί τον ιστότοπο www.lion.renault-net.gr/meganeopendays΄

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top