Ντυθείτε με την υπογραφή της ΒMW

Ρούχα και αξεσουάρ που ενθουσιάζουν τους λάτρεις των αγώνων και όχι μόνο

Ντυθείτε με την υπογραφή της ΒMW

Το εντυπωσιακό καμουφλάζ  γνωστό στα μοντέλα προ-παραγωγής BMW γίνεται μόδα. Το χαρακτηριστικό σχέδιο θα χρησιμοποιείται σε όλα τα προϊόντα σπορ και αστικού εξοπλισμού της σειράς BMW Active. Μπλε και λαδί αποχρώσεις, μαζί με κίτρινα σχεδιαστικά στοιχεία και αντανακλαστικά, δημιουργούν μία μοντέρνα νότα στη χρωματική παλέτα.

Πέρα από το αστικό, αθλητικό στυλ, η συλλογή Active ξεχωρίζει με τα ελαφρά υλικά που στεγνώνουν γρήγορα και ‘αναπνέουν’ – ιδανικά για σπορ εξορμήσεις και υπαίθριες δραστηριότητες. Πρακτικά χαρακτηριστικά, όπως κουκούλα με ζέρσεϊ φόδρα, κορδόνι σφιξίματος και υπερυψωμένο γιακά στη μπλούζα BMW Active Sweatshirt, εξασφαλίζουν ασύγκριτη άνεση και μέγιστη ελευθερία κινήσεων σε όποιον τη φοράει.

Εκτός από χρήσιμα αξεσουάρ για υπαίθριες δραστηριότητες, όπως η λειτουργική πετσέτα BMW Active Functional Towel και ένα σετ αποσκευών, η συλλογή περιλαμβάνει και αλλά έξυπνα αξεσουάρ σκύλου όπως το ενεργό λουρί BMW Active Dog Leash. Έτσι οι τετράποδοι φίλοι σας θα μπορούν να σας ακολουθούν σε νέες περιπέτειες φορώντας το κατάλληλο αξεσουάρ.

Από το παρελθόν μέχρι σήμερα – BMW Motorsport Heritage και BMW Motorsport Collection. Εμπνευσμένη από το πνεύμα της δεκαετίας του ’70, η BMW Motorsport Heritage  Collection αντανακλά τη μακρά παράδοση της BMW στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Το BMW Motorsport Leather Jacket από δέρμα προβάτου υψηλής ποιότητας είναι ένα cult μπουφάν και αποπνέει γνήσια αγωνιστική αίσθηση.

Τα υπόλοιπα προϊόντα της Heritage Collection ομοίως φέρουν το γνήσιο λογότυπο της BMW Motorsport από τη δεκαετία του ’70, εντυπωσιακές γραμμές και ένα συναρπαστικό χρωματικό συνδυασμό. Επίσης αποπνέουν μία γοητεία τόσο για τους φίλους της BMW Motorsport που έζησαν τη δεκαετία του ’70 και τις κλασσικές BMW, αλλά και όσους τα αναπολούν.

Οι σημερινοί λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα ενθουσιαστούν με τη νέα BMW Motorsport Collection, και τα πολυάριθμα στυλιστικά στοιχεία που προσφέρει – εντυπωσιακές ρίγες BMW Motorsport, δυναμικά σχέδια και υλικά υψηλής ποιότητας – σχεδιασμένα να ξαναζωντανέψουν τη διαχρονική, αγωνιστική αίσθηση BMW. Αξιοσημείωτο είναι το BMW Motorsport Paper Jacket.Κατασκευασμένο από καινοτόμο υλικό Tyvekâ που θυμίζει χαρτί, αυτό το μπουφάν μπορεί να γράφεται με αδιάβροχους μαρκαδόρους. Στοιχείο που το κάνει απαραίτητο κομμάτι της γκαρνταρόμπας όσων αναζητούν αυτόγραφα στην πίστα.

BMW Golfsport Collection – στο γκαζόν με Navy & Fire .

Για όσους προτιμούν να χαλαρώνουν κάνοντας χτυπήματα στο γήπεδο του γκολφ, η BMW Golfsport Collection προσφέρει μία αποκλειστική σειρά σπορ και κομψών ρούχων όπως το BMW Golfsport Polo Shirt ή το BMW Golf Functional Jacket και λειτουργικό εξοπλισμό με έξυπνα χαρακτηριστικά.

Για παράδειγμα, η πανάλαφρη τσάντα BMW Golfsport Carry Bag όχι μόνον εντυπωσιάζει με τις έξυπνα σχεδιασμένες εξωτερικές και εσωτερικές τσέπες και τις επτά θήκες για μπαστούνια, αλλά έχει και ελαφρά αλουμινένια πόδια (με μηχανικό μηχανισμό ενεργοποίησης) που παρέχει βέλτιστη επαφή με το έδαφος. Η τεχνολογία αδιαβροχοποίησης της OGIO, ένα αφαιρούμενο κάλυμμα βροχής που διατηρεί το σχήμα του και αδιάβροχα φερμουάρ και ραφές συνδυάζονται για να κρατάνε όλο τον εξοπλισμό του γκολφ στεγνό, ανεξαρτήτως καιρού.

Ο έξυπνος χρωματικός συνδυασμός Navy/Fire της συλλογής αναδεικνύει το στυλ των παικτών, ανεξαρτήτως αθλητικών επιδόσεων.

Το σετ δώρου BMW Golfsport Gift Set θα αγαπήσουν τόσο οι πρωταθλητές του γκολφ όσο και οι αρχάριοι. Ανοίξτε το μεγάλο κουτί δώρου σε σχήμα μπάλας του γκολφ και θα ανακαλύψετε δύο υψηλής ποιότητας μπαλάκια του γκολφ Pro V1 από την ειδικό Titleist, μία τσουγκράνα και ένα καπέλο BMW Golfsport Cap. Το καπέλο έχει πρακτική βάση μαγνήτη στην κορυφή για να μπορείτε να έχετε δύο σημαιάκια με λογότυπο BMW (περιλαμβάνεται στο σετ) σε θέση άμεσης πρόσβασης ανά πάσα στιγμή.

Το BMW Lifestyle εξακολουθεί να πνέει μία αναζωογονητική αύρα και στον κόσμο του yachting. Η επιτυχημένη BMW Yachtsport Collection περιλαμβάνει είδη αποσκευών, αξεσουάρ και ρούχα που εντυπωσιάζουν με τη σπορ, φινετσάτη σχεδίαση και την υψηλή ποιότητα. Και ενώ τα αντιανεμικά και αδιάβροχα υλικά ικανοποιούν τις ιδιαίτερες ανάγκες του yachting, το casual στυλ και οι σοφιστικέ λεπτομέρειες προσφέρουν ασύγκριτη άνεση. Τα αξεσουάρ της συλλογής συνδυάζουν επίσης λειτουργικά υλικά και σικ ναυτικά σχέδια.

Συνιστώμενες τιμές λιανικής του κατασκευαστή (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ 24%):

BMW Active Sweatshirts, ανδρικό και γυναικείο: €121.00                 

BMW Active Functional Towel: €61.00                

BMW Active Dog Leash: €54.00             

BMW Motorsport Heritage Leather Jacket, ανδρικό: €800.00                

BMW Motorsport Paper Jacket. ανδρικό: €66.00                 

BMW Golfsport Polo Shirt, ανδρικό και γυναικείο: €88.00          

BMW Golfsport Functional Jacket, woman and men: €176.00                  

BMW Golfsport Carry Bag: €379.00             

BMW Golfsport Gift Set: €75.00

Οι BMW Sport Collections διατίθενται από 30 Ιουνίου του 2017 σε επιλεγμένα κέντρα και Επίσημους Εμπόρους BMW.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top