Tι κοινό έχουν η Opel και ο προπονητής της Λίβερπουλ

Γεμίζει τις εξέδρες και τις αντιπροσωπείες της μάρκας

Tι κοινό έχουν η  Opel και ο προπονητής της Λίβερπουλ

Η Opel και ο Jürgen Klopp συνεργάζονται από τον Αύγουστο του 2012, όταν ο χαρισματικός  προπονητής έγινε ο πρεσβευτής μάρκας. Την τελευταία πενταετία, η θετική εξέλιξη της μάρκας μπορεί να συνδεθεί με τον πρώην προπονητή της 1. FSV Mainz 05 και της Borussia Dortmund ο οποίος ανέλαβε τη Λίβερπουλ τον Οκτώβριο του 2015.

Από τότε που ξεκίνησε τη συνεργασία του με την Opel, έχει πρωταγωνιστήσει σε 17 τηλεοπτικές διαφημίσεις πέραν των πολλών ακόμα δεσμεύσεων που εκπληρώνει για λογαριασμό της Γερμανικής κατασκευάστριας εταιρείας αυτοκινήτων. Η ανανέωση της συνεργασίας έφερε και ένα δωράκι  για τον προπονητή καθώς , ο 49χρονος πήγε  στο Rüsselsheim για να παραλάβει ένα πραγματικά μοναδικό δώρο γενεθλίων.

Τρεις ημέρες πριν από τα 50ά του γενέθλια, ο Klopp παρέλαβε το ολοκαίνουργιο εταιρικό του αυτοκίνητο. Το πλήρως εξοπλισμένο δεξιοτίμονο Opel Insignia Grand Sport σε Abalone White διαθέτει τον κορυφαίο κινητήρα 2.0 Direct Injection Turbo 191 kW/260 hp (κατανάλωση καυσίμου NEDC: στην πόλη 11.5 l/100 km, εκτός πόλης 7.1 l/100 km, μικτός κύκλος 8.7 l/100 km, 199 g/km CO2), οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο και προηγμένο σύστημα τετρακίνησης (AWD) με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring). «Αγάπησα το νέο Insignia από την πρώτη στιγμή που το είδα. Στη Liverpool θα λέγαμε απλά: ‘Είναι τεράστιο’» δήλωσε ο προπονητής της Λίβερπουλ .

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top