Η Hyundai Motor ξεκίνησε να μεταδίδει σήμερα Τρίτη 13 Ιουνίου 2017 ζωντανά στις 21.00μμ ώρα Ελλάδος (08:00 μ.μ. CEST) την πρώτη εμφάνιση του νέου Hyundai KONA, κατά τη διάρκεια lifestyle εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο. Η πρεμιέρα του νέου Hyundai KONA αντιπροσωπεύει το επόμενο βήμα για την Hyundai Motor στο ταξίδι της να αναδειχθεί η Νο1 ασιατική μάρκα αυτοκινήτων στην Ευρώπη έως το 2021 με την κυκλοφορία 30 νέων μοντέλων και εκδόσεων.

Το εμπρός τμήμα του νέου Hyundai KONA είναι εκφραστικό και ισχυρό, υιοθετώντας τη νέα οικογενειακή ταυτότητα της Hyundai Motor, τη μάσκα Cascading η σχεδίαση της οποίας εμπνέεται από τη ροή του καυτού χάλυβα λίγο πριν πάρει τη μορφή του αυτοκινήτου. Παράλληλα προσθέτει στον προοδευτικό του χαρακτήρα κομψά και αιχμηρά σχήματα για να δημιουργήσει μια μοναδική πρόταση στη κατηγορία sub-compact SUV.

Όσον αφορά τους κινητήρες στην  Ευρώπη θα διατίθεται  με τον τρικύλινδρο 1.0 T-GDI των 120 ίππων με μηχανικό κιβώτιο έξι σχέσεων και τον 1.6 Turbo με 177 ίππους. Στους diesel υπάρχει  1.6 λίτρου απόδοσης 115 και 136 ίππων, με μηχανικό κιβώτιο ή αυτόματο επτά σχέσεων DCT. Οι εκδόισεις ανάλογα το μοτέρ θα είναι δικίνητες και τετρακίνητες .

Παρακολουθείστε ζωντανά (Live Streaming) την πρώτη εμφάνιση του νέου Hyundai KONA μέσω του  www.hyundai.news/kona

Βαγγέλης Γκούμας

Tags: