Έρχεται το ολοκαίνουργιο VW Arteon

Στην Ελλάδα τον Ιούλιο

Έρχεται  το ολοκαίνουργιο VW Arteon

Φτάνει στην Ελλάδα ένα νέο μοντέλο της VW που μπαίνει γερά στον ανταγωνισμό. Πρόκειται για το Arteon το οποίο είναι τετράθυρο ,κουπέ ,άκρως εντυπωσιακό . To «μυώδες» καπό, τα εντυπωσιακά φωτιστικά σώματα τεχνολογίας led που δένουν αρμονικά με την στενόμακρη μάσκα η κεκλιμένη, οροφή, και οι τονισμένοι θόλοι των τροχών  δημιουργούν ένα ελκυστικό αποτέλεσμα. Οι διαστάσεις προϊδεάζουν για τους άνετους χώρους επιβατών  ενώ το πορτμπαγκάζ έχει διαθέσιμα  563 λίτρα, ενώ με την αναδίπλωση του πίσω καθίσματος, η τιμή ανεβαίνει στα 1.557 λίτρα.

Στο εσωτερικό, η VW υπάρχουν τα γνωστά συστήματα άνεσης και σφαλείας που συναντάμε και στα υπόλοιπα μοντέλα  του ομίλου με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων ψηφιακός πίνακας οργάνων Active Info Display, καθώς και την  οθόνη TFT αφής των 9,2 ιντσών στην  κεντρική κονσόλα.

Το  VW Arteon θα διατίθεται με δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα   βενζίνης με 190 και 280 άλογα  Στον τομές του diesel θα διατίθεται επίσης με υπερτροφοδοτούμενο δίλιτρο  μοτέρ και με ιπποδύναμη  150, 190 και 240 ίππων. Το VW Arteon  θα έρχεται στην χώρα μας και με υπερτροφοδοτούμνεο μοτέρ βενζίνης  1,5  λίτρων με απόδοση 150 ίππους, έκδοση που αναμένεται να τραβήξει και το ενδιαφέρον  των υποψηφίων αγοραστών.

Η VW θα προσφέρει τον βασικό κινητήρα 1.5 TSI και τις εκδόσεις diesel των 150 και 190 με  μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων και τις υπόλοιπες με αυτόματο 7άρι κιβώτιο.  ι 2λιτρες εκδόσεις βενζίνης και ντίζελ με τα 280 και 240 άλογα  θα εφοδιάζονται με το σύστημα τετρακίνησης 4Motion της VW. Όσο για τις τιμές  θα ανακοινωθούν σύντομα και από ότι ακούγεται θα είναι ενδιαφέρουσες

Βαγγέλης Γκούμας

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top