Τι κάνει η Peugeot για τους μύκητες και τα βακτήρια του κλιματιστικού σας

Δωρεάν έλεγχος σε οκτώ σημεία

Τι κάνει η Peugeot για τους μύκητες και τα βακτήρια του κλιματιστικού σας

Με την πάροδο του χρόνου ευνοείται η ανάπτυξη βακτηρίων, μικρο – οργανισμών, μούχλας και μυκητών τόσο στους αγωγούς του κλιματισμού όσο και στα φίλτρα. Αυτό έχει σαν συνέπεια την δημιουργία πονοκεφάλων και αναπνευστικών προβλημάτων.  Ο συστηματικός έλεγχος και η σωστή συντήρηση του κλιματιστικού συστήματος φιλτράει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια ώστε ο αέρας της καμπίνας να είναι πάντοτε καθαρός. Επιπλέον, η σωστή θερμοκρασία στην καμπίνα και η άμεση αποθάμπωση των κρυστάλλων συμβάλλουν στην άνεση και στην ασφάλεια των μετακινήσεων.

Καθώς πληθαίνουν οι ανάγκες μετακίνησης λόγω των καλοκαιρινών εξορμήσεων, η Peugeot καλεί όλους τους πελάτες της μάρκας να προβούν σε δωρεάν έλεγχο του κλιματιστικού του αυτοκινήτου τους έως τις 31/06/2017, εξασφαλίζοντας ένα ευχάριστο και υγιεινό περιβάλλον στην καμπίνα του οχήματός τους και επιπλέον πιο άνετες και πιο ασφαλείς μετακινήσεις.

Οι εκπαιδευμένοι τεχνικοί των Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Peugeot  γνωρίζουν καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο το αυτοκίνητό σας, και είναι στη διάθεσή σας προκειμένου να πραγματοποιηθεί  ο δωρεάν  έλεγχος  κλιματισμού  8 σημείων, ο οποίος περιλαμβάνει:

•              Έλεγχο ιμάντα κομπρεσέρ

•              Έλεγχο της κατάστασης των σωληνώσεων

•              Έλεγχο του φίλτρου σκόνης

•              Έλεγχο σωστής λειτουργίας του κομπρεσέρ

•              Έλεγχο δυναμικών πιέσεων

•              Έλεγχο θερμοκρασίας αέρα στους αεραγωγούς

•              Ανάγνωση της μνήμης του εγκεφάλου

•              Έλεγχος λειτουργίας βαλβίδων κλιματισμού

Επιπλέον, για όσους προγραμματίσουν τον δωρεάν έλεγχο του κλιματισμού μέσω του ONLINE BOOKING, http://www.peugeot.gr/services-and-accessories/visit-a-garage/peugeot-online-booking, η Peugeot προσφέρει εντελώς δωρεάν τον αντιβακτηριδιακό καθαρισμό του.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top