Η άνοιξη του 2017 μας καλωσορίζει με δύο νέα μοντέλα από την Kymco, εξοπλισμένα με ηλεκτρονικό ψεκασμό DIS και εξελιγμένα συστήματα πέδησης. Το Agility 16+ 125i διαθέτει πλέον σύστημα συνδυασμένης λειτουργίας (CBS) και το Agility 16+ 150i δικάναλο ABS Bosch τελευταίας γενιάς.

H απόδοση των κινητήρων είναι 9 και 10,2 ίπποι για 125i και 150i αντίστοιχα, ικανή να προσφέρει τις απαιτούμενες επιδόσεις σε επιταχύνσεις από στάση και ρεπρίζ. Στόχος των σχεδιαστών ήταν η απόδοση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές και η απλότητα της κατασκευής, που συνεπάγεται μικρό κόστος, χαμηλό βάρος, εύκολη και οικονομική συντήρηση.

O ηλεκτρονικά ελεγχόμενος ψεκασμός τεχνολογίας DIS (Drop Injection System) βελτιώνει τις επιδόσεις με ταυτόχρονη μείωση των εκπομπών ρύπων και της κατανάλωσης που φτάνει τα 40 χιλιόμετρα με ένα λίτρο βενζίνης! Με το ρεζερβουάρ καυσίμου στα 7 λίτρα, εξασφαλίζεται ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία, που μπορεί να ξεπεράσει τα 280 χιλιόμετρα!

Δείτε τον βασικό εξοπλισμό του  AGILITY 16+ 125i/150i

             Ηλεκτρονικός ψεκασμός DIS

             Κινητήρες Euro4

             Δύο δισκόφρενα με σωληνάκια “υψηλής πιέσεως”

             Δαγκάνες δύο εμβόλων και στα δύο δισκόφρενα

             Σύστημα CBS (125i) και ABS (150i)

             Φώτα πορείας LED

             Eπίπεδο πάτωμα

             Κεντρικό & πλαϊνό σταντ

             Παροχή 12V

             Αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτη

             Σχάρα με χειρολαβές

             Αποθηκευτικός χώρος κάτω από τη σέλα

             Ζάντες αλουμινίου

             Πλήρης πίνακας οργάνων

             Άγκιστρο αποσκευών

             Δείκτης βενζίνης

             Σινιάλο στη μεγάλα σκάλα των φώτων

Mε τιμές μετρητοίς που ξεκινούν από τα 2.195€, τα νέα Agility 16+ εύκολα μπορούν να γίνουν δικά σας. Εναλλακτικά, η απόκτησή τους μπορεί να γίνει και μέσω των ευνοϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων της αντιπροσωπείας, που περιλαμβάνουν άτοκη εξόφληση με πιστωτική κάρτα, 18μηνη επιδοτούμενη χρηματοδότηση ή έντοκη με εξόφληση έως 72 μηνιαίες δόσεις.

Βαγγέλης Γκούμας

Tags: