Μέσα σε τέσσερις μέρες, οι χιλιάδες δικυκλιστές επισκέπτες θα βιώσουν μοναδικές φεστιβαλικές στιγμές, θα δουν υπέροχα και θεαματικότατα show, θα βιώσουν την ανατριχίλα του «Γύρου Θανάτου», θα οδηγήσουν περισσότερα από 20 νέα μοντέλα 2017 και θα συμμετάσχουν σε διαγωνισμούς και κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών, scooter και ATV θα βρίσκονται στην έκθεση μοτοσυκλέτας στη Θεσσαλονίκη ,που θα διαρκέσει από  11-14 Μαΐου , μαζί με πληθώρα αξεσουάρ και εξοπλισμού αναβάτη. Η άνοιξη των δύο τροχών θα σημάνει μια έκθεση που θα τα έχει όλα.

Μια έκθεση που θα μιλήσει απευθείας στην καρδιά του μοτοσικλετιστή, μια έκθεση που θα κάνει την καρδιά του επισκέπτη να σκιρτήσει. Ο μεγάλος χορηγός της έκθεσης MrKTEO θα χαρίσει δύο scooter Gemini 125, ενώ η παρουσία των μοτοσυκλετών motoGP του ζωντανού θρύλου Valentino Rossi και του παγκόσμιου πρωταθλητή Marc Marquez αναμένεται να γίνουν επίκεντρο σε ενδιαφέρον και φωτογραφήσεις. 

Ρίξτε μια ματιά στο πρόγραμμα εκδηλώσεων και θα δείτε τι εννοούμε πραγματική έκθεση, πραγματικό φεστιβάλ, πραγματική γιορτή. Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη λοιπόν και να είστε σίγουροι ότι θα περάσετε αξέχαστες στιγμές.

Ωράριο λειτουργίας

Πέμπτη και Παρασκευή 15.00 – 21.00

Σάββατο και Κυριακή 10.00 – 21.00

Τιμή εισιτηρίου 4€

Βαγγέλης Γκούμας

Tags: