Η απίστευτη BMW M4 CS με τα 460 άλογα

Συλλεκτική και με αγωνιστικές επιδόσεις

Η απίστευτη BMW M4 CS με τα 460 άλογα

Παρουσιάστηκε στην έκθεση αυτοκινήτου της Σαγκάης και είναι έτοιμη να τρέξει   στους Ευρωπαϊκούς δρόμους με 3.0 biturbo κινητήρα που  αποδίδει 460 άλογα. Πρόκειται για την BMW M4 CS( Club Sport)η οποία θα «πιάνει» τα 0100 χλμ./ώρα σε μόλις  3,9 δευτερόλεπτα και με την τελική ταχύτητα να αγγίζει τα 280 χλμ./ώρα .

Τα «πατήματα» της είναι σταθερά χάρη στα ηλεκτρονικά ελεγχόμενα Adaptive M αμορτισέρ ,στη νέα ρύθμιση της γεωμετρίας στην ανάρτηση.Για να σταματάει   ακόμη και σε οριακές συνθήκες χρησιμοποιούνται φρένα με  carbon κεραμικούς δίσκους .

Σε σχέση με την «απλή» M4 θα είναι ελαφρύτερη κατά 32 κιλά, χάρη στην χρησιμοποίηση ανθρακονημάτων και ειδικού πλαστικού σε διάφορα μέρη όπως είναι οι αεροτομές, ο διαχύτης ,οροφή και πόρτες..

Τα χρώματα θα είναι το Alpine White (άσπρο), το  Lime Rock Grey metallic (γκρι μεταλλικό),), San Marino Blue metallic (μεταλλικό μπλε), Sapphire Black metallic (μεταλλικό μαύρο) και Frozen Dark Blue II (σκούρο μπλε). Η παραγωγή της BMW M4 CS θα είναι περιορισμένη και δεν θα ξεπεράσει τις 3000 μονάδες  ενώ η τιμή στην Γερμανία θα είναι 116900 ευρώ.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top