Το Suzuki IGNIS έχει αρχίσει να μπαίνει στο …μάτι των ανταγωνιστών του

Ανάμεσα στην τριάδα της κατηγορίας «Αυτοκίνητο Πόλης»

Το Suzuki IGNIS έχει αρχίσει να μπαίνει στο …μάτι των ανταγωνιστών του

Στη νεοσύστατη για τη φετινή χρονιά κατηγορία «Αυτοκίνητο Πόλης», συμμετέχουν μοντέλα το μήκος των οποίων δεν πρέπει να ξεπερνά τα 4 μέτρα, έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να διαπρέπουν στην καθημερινή χρήση στο αστικό περιβάλλον και είναι ήδη διαθέσιμα στις αγορές τουλάχιστον δύο διαφορετικών ηπείρων. Ένα τέτοιο μοντέλο είναι το νέο Suzuki IGNIS το οποίο προκρίθηκε στην τελική τριάδα των μοντέλων που συναγωνίζονται στην κατηγορία Urban Car (Αυτοκίνητο Πόλης) στα εξαιρετικά σημαντικά World Car Awards 2017. Εκτός από την όμορφη εξωτερική σχεδίαση οι επιβάτες  έχουν στην διάθεση τους άνετους εσωτερικούς χώρους ενώ είναι υψηλή και η τιμή της χωρητικότητας του πορτμπαγκάζ  των 260 λίτρων

Στις 4θέσιες εκδόσεις το πίσω κάθισμα αποτελείται από δύο μέρη που σύρονται και  αναδιπλώνονται ανεξάρτητα. Επιπλέον υπάρχουν   πολλοί χώροι για μικροπράγματα και μπουκάλια διαθέσιμα για όλους τους επιβάτες  . Το μήκος των 3,7 μέτρων αλλά και η αυξημένη απόσταση από το δρόμο (180 χλστ.) σου επιτρέπει να κινηθείς με άνεση και στον χωματόδρομο ακόμη και αν υπάρχουν σχετικά μεγάλες ανωμαλίες  ενώ μέσα στην πόλη εκτιμάς την εξαιρετική ευελιξία  του Ignis .

Οι τιμές ξεικινούν για την έκδοση GL με τον κινητήρα των 1,2 λίτρων με τους 90 ίππους από 11.530 € με πολύ καλό εξοπλισμό που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων αερόσακους οδηγού / συνοδηγού, πλευρικούς αερόσακούς εμπρός (οδηγού-συνοδηγού), αερόσακους κεφαλής τύπου ''κουρτίνας'', ηλεκτρονικό πρόγραμμα ευστάθειας ESP με Traction Control, ABS με EBD,χερούλια θυρών και καθρέπτες στο χρώμα του αμαξώματος, Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενους εξωτερικούς καθρέπτες, air condition, ράδιο/CD/MP3 με χειριστήρια στο τιμόνι, 4 ηχεία+ Bluetooth, αυτόματη λειτουργία φώτων.Ο τελικός νικητής θα ανακηρυχτεί μετά από ψηφοφορία 75 έγκριτων δημοσιογράφων του ειδικού τύπου, από 24 διαφορετικές χώρες, στις 13 Απριλίου 2017.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top