Οι χειμερινές δοκιμές για το Hyundai i30 Ν στη Σουηδία

θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το δεύτερο εξάμηνο του 2017

Οι χειμερινές δοκιμές για το Hyundai i30 Ν στη Σουηδία

Η Hyundai Motor διεξάγει χειμερινές δοκιμές στο πρώτο της μοντέλο υψηλών επιδόσεων : το i30 Ν, που αναμένεται να λανσαριστεί στην Ευρωπαϊκή αγορά το δεύτερο εξάμηνο του 2017. Το i30 Ν θα είναι το τρίτο μέλος της οικογένειας i30, μετά την έναρξη διάθεσης της πεντάθυρης έκδοσης, τον Ιανουάριο και την παγκόσμια πρεμιέρα του i30 Tourer (Wagon) πριν λίγες ημέρες στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το πρώτο μοντέλο Ν της Hyundai Motor, θα συγκεντρώσει την εμπειρία του μηχανοκίνητου αθλητισμού και υψηλής απόδοσης αυτοκινήτου δρόμου, δημιουργώντας μέγιστη οδηγική απόλαυση στο δρόμο και στην πίστα σε ένα προσιτό πακέτο υψηλών επιδόσεων.

Κατά τη διάρκεια των πρόσφατων χειμερινών δοκιμών στη Σουηδία, ο Thierry Neuville, ο οδηγός του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι της Hyundai Motorsport, δοκίμασε το αυτοκίνητο σε μια παγωμένη λίμνη για να πάρει μια αίσθηση της απόδοσής του και να παρέχει σημαντικές πληροφορίες στους μηχανικούς, προκειμένου να ενισχυθεί περαιτέρω η διαδικασία ανάπτυξής του. Η οδηγική του εμπειρία και τα σχόλιά του καταγράφηκαν σε βίντεο, που κυκλοφόρησε για τους λάτρεις του αυτοκινήτου.

Η Hyundai Motor πραγματοποιεί χειμερινές δοκιμές στο Arjeplog της Σουηδίας ώστε να αναπτυχθούν και να συντονιστούν τα δυναμικά συστήματα του αυτοκινήτου. Ο Ηλεκτρονικός Έλεγχος Ευστάθειας, το Διαφορικό Περιορισμένης Ολίσθησης, το Σύστημα Διεύθυνσης, τα Αμορτισέρ, οι Αναρτήσεις και τα Ελαστικά δοκιμάζονται κάτω από ακραίες καιρικές συνθήκες, με θερμοκρασίες που φτάνουν τους μείον 30 βαθμούς Κελσίου.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top