Η φετινή Διεθνής ;έκθεση αυτοκινήτου 2017 στη Γενεύη θα αποτελέσει τη σκηνή για τα αποκαλυπτήρια της νέας γενιάς Hyundai i30 Tourer (Wagon). Το νέο μέλος της οικογένειας i30 διατηρεί το διαχρονικό σχεδιασμό του πεντάθυρου μοντέλου, προσθέτοντας κομψότητα και ευελιξία στο αμάξωμά του. Η νέα γενιά i30 Tourer θα γιορτάσει την παγκόσμια πρεμιέρα της στη συνέντευξη Τύπου της Hyundai στα πλαίσια της Διεθνούς έκθεσης αυτοκινήτου 2017 της Γενεύης, που πραγματοποιείται στις  7 Μαρτίου 2017 και ώρα 08.15 π.μ. (ώρα Κεντρικής Ευρώπης).

Ταυτόχρονα με την πρώτη εμφάνιση της νέας γενιάς Hyundai i30 Tourer στο ευρύ κοινό, η Hyundai Ελλάς με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη διάθεσης της Νέας Γενιάς i30 στην Ελληνική αγορά από τον προσεχή Μάιο.. Η νέα γενιά Hyundai i30 θα είναι διαθέσιμη στην Ελληνική αγορά με την πλήρη γκάμα κινητήρων, που αποτελείται από μικρούς κινητήρες βενζίνης – ατμοσφαιρικούς 100ps και υπερτροφοδοτούμενους 120ps και 140ps – αλλά και Diesel – με ροπή 28 κιλών και τρία επίπεδα ιπποδύναμης 95ps, 100ps και 136ps. Ταυτόχρονα, εισάγει το νέο 7-τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DCT της Hyundai, τόσο σε βενζινοκίνητες όσο και σε πετρελαιοκίνητες εκδόσεις.   Η ποιότητα και η αξιοπιστία του, είναι εγγυημένα από τη μοναδική, κορυφαία 5-ετή εγγύηση απεριόριστων χιλιομέτρων.

Οι μηχανικοί του τεχνικού κέντρου της Hyundai Motor Europe στη Γερμανία ενίσχυσαν τα δυναμικά χαρακτηριστικά της Νέας Γενιάς i30 με ένα αυστηρό πρόγραμμα δοκιμών σε όλη την Ευρώπη και στη διάσημη πίστα Nürburgring Nordschleife. Το εξαιρετικά άκαμπτο και ελαφρύ αμάξωμα με 53% συνθετικό χάλυβα υπερυψηλής αντοχής, προσφέρει τη βάση για μια εξαιρετική οδηγική εμπειρία και τα χαρακτηριστικά χειρισμού. Σε συνδυασμό με την 10% πιο άμεση απόκριση του τιμονιού καθώς και το ολοκαίνουργιο σασί, ο οδηγός μπορεί να απολαύσει δυναμικές ικανότητες οδήγησης, χωρίς συμβιβασμούς με υψηλά επίπεδα άνεσης. Η οικογένεια της Νέας Γενιάς i30 θα περιλαμβάνει το πρώτο υψηλών επιδόσεων μοντέλο της μάρκας Ν της Hyundai Motor και θα μπει στην παραγωγή εντός του 2017.

Βαγγέλης Γκούμας

 

 

Tags: