Στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017, η Citroën θα παρουσιάσει τη μοναδική, χαρακτηριστική της ταυτότητα μέσα από ένα φιλόξενο περίπτερο, προβάλλοντας τα πλέον ανταγωνιστικά μοντέλα της γκάμας της, όπως το Νέο Citroën C3. Με τη Διεθνή της παρουσία, η εταιρεία προετοιμάζει το έδαφος για νέες, δυναμικές εκπλήξεις και παρουσιάζει:

- SUV και περιπέτεια: Δύο καινοτόμα και απόλυτα δυναμικού χαρακτήρα concept μοντέλα θα κλέψουν τις εντυπώσεις των φίλων της Έκθεσης,

- Αυτόνομη οδήγηση με το πρωτότυπο Grand C4 Picasso και τα νέα συστήματα υποστήριξης οδηγού, που αποτελούν βασικό γνώρισμα του συστήματος Citroën Advanced Comfort® ,

- Τον αγωνιστικό χαρακτήρα Citroën. Η επιστροφή στο WRC με το μοντέλο C3 WRC.Τα συγκεκριμένα μοντέλα Citroën, καθώς και οι νέες τεχνολογίες τους εκπροσωπούν μια νέα εποχή στις υπηρεσίες μετακίνησης, υποδηλώνοντας τις καινοτόμες καταβολές της μάρκας, που τη διαφοροποιούν από τους υπόλοιπους κατασκευαστές.

Κατά τη διάρκεια της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης 2017, η μάρκα Citroën θα προσφέρει στο κοινό της αυτοκίνησης μια μοναδική δυνατότητα γνωριμίας δύο πρωτότυπων.

Δύο νέα concept μοντέλα κάνουν το παγκόσμιο ντεμπούτο τους, αναδεικνύοντας το πνεύμα της μάρκας:

C-Aircross Concept: ένα στιβαρό, έντονου χρώματος concept που προασπίζει τα βήματα του Νέου Citroën C3, ενσαρκώνοντας τη δυναμική της μάρκας Citroën έναντι κάθε ανταγωνισμού. Ένα πρωτότυπο, που αντικατοπτρίζει την παγκόσμια τοποθέτηση της μάρκας Citroën στην compact SUV κατηγορία,

SpaceTourer 4X4 Ë Concept: Mια ακόμα σημαντική προσθήκη στη συλλογή “Ë” των Lifestyle προϊόντων που παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση του Παρισιού 2016. Σύγχρονο, υψηλής τεχνολογίας σύστημα 4-wheel drive που κατακτά κάθε διαδρομή και προσφέρει απόλυτη περιπέτεια οδήγησης με το διακριτικό και κομψό στυλ Citroën.

C3 WRC: Έκανε το ντεμπούτο του στα ράλι του Μόντε Κάρλο και της Σουηδίας, ενώ ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή στο WRC.

Ένα demo του προγράμματος Citroën Advanced Comfort®  που επικεντρώνεται στην υποστήριξη του οδηγού μέσω προηγμένης τεχνολογίας. Το πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort® είναι η σύγχρονη εκδοχή της παράδοσης της άνεσης που διακρίνει τη Citroën σε όλη την πορεία της. Η Citroën προσφέρει ήδη στους πελάτες της πρακτικές και ασφαλείς οδηγίες οδήγησης που δύναται να χρησιμοποιηθούν σε καθημερινή βάση, ως ένα πρώτο βήμα στην αυτόνομη οδήγηση, καθ’ όλη τη διάρκειά της, με τα συστήματα όπως: Βοήθεια Παρκαρίσματος (Park Assist), Vision 360, Active Safety Brake, Adaptive Cruise Control με Λειτουργία Stop και Αναγνώριση Ορίου Ταχύτητας (Speed Limit Recognition), καθώς και με Recommendation. Μια σημαντική εξέλιξη της εταιρείας Citroën στον τομέα της άνετης μετακίνησης αποτελεί το πρωτότυπο Citroën Grand C4 Picasso.

Την ικανότητα της μάρκας Citroën να αποπνέει ένα πνεύμα αισιοδοξίας και δυναμισμού, διαφέροντας στο core segment, προσφέροντας οχήματα με δυναμική και τολμηρή σχεδίαση αλλά και τεχνολογική υπεροχή. Σύμβολο του οράματος της Citroën, αποτελεί η τρανταχτή επιτυχία του νέου Citroën C3 που με το νέο του λανσάρισμα στα τέλη του 2016, εκτόξευσε τις παραγγελίες σε 65.000 κατά το λανσάρισμά του.

Βαγγέλης Γκούμας

Tags: