Η επόμενη γενιά Ford Fiesta ST με 200 άλογα από τρικύλινδρο κινητήρα

Διαλέγετε και το προφίλ οδήγησης

Η επόμενη γενιά Ford Fiesta ST με 200 άλογα από τρικύλινδρο κινητήρα

Η Ford Performance αποκάλυψε την επόμενη γενιά Ford Fiesta ST, με την ισχύ ενός νέου, τρικύλινδρου κινητήρα 1.5L EcoBoost. Κάνοντας την πρώτη της  εμφάνιση πριν από το παγκόσμιο δημόσιο ντεμπούτο στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης, η επόμενη γενιά Fiesta ST θα αποδίδει 200 ίππους και ροπή 290 Nm, με προβλεπόμενη επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα.

Η τρίτη γενιά Fiesta ST θα είναι το πρώτο μοντέλο της Ford Performance με τρικύλινδρο κινητήρα και το πρώτο Fiesta ST με επιλέξιμα προφίλ οδήγησης (Drive Modes) – που θα επιτρέπουν τη διαμόρφωση των συστημάτων μετάδοσης, διεύθυνσης και ευστάθειας σε ρυθμίσεις Normal, Sport και Track για βελτιστοποιημένη, απολαυστική οδηγική εμπειρία σε όλες τις συνθήκες, από ένα ταξίδι σε αυτοκινητόδρομους μέχρι τη συμμετοχή σε ερασιτεχνικούς αγώνες σε πίστα (track days).

Τα Drive Modes επίσης θα προσαρμόζουν την τεχνολογία Electronic Sound Enhancement (ESE) του Fiesta ST και την ενεργή πεταλούδα στην εξαγωγή με σκοπό μία ακόμα πιο ικανοποιητική οδηγική εμπειρία. Οι τεχνολογίες ενισχύουν το φυσικό, σπορ ήχο του νέου 1.5L EcoBoost που διαθέτει επίσης το πρώτο στη βιομηχανία σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρου της Ford για τρικύλινδρο κινητήρα, για περαιτέρω μείωση των εκπομπών CO2 κατά 114 g/km περίπου.

Η επόμενη γενιά Fiesta ST που θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2018 σε τρίθυρες και πεντάθυρες εκδόσεις, θα προσφέρεται με απαράμιλλη ποικιλία εξοπλισμού εσωτερικού και επιλογών εξατομίκευσης, τολμηρό και χαρακτηριστικό εξωτερικό στυλ, μία μοναδική εμπρός μάσκα με πλέγμα εμπνευσμένη από αγωνιστικό αυτοκίνητο και αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Βαγγέλης  Γκούμας

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top