Αυτό είναι το νέο Suzuki Swift

Πότε θα το δούμε

Αυτό είναι το νέο Suzuki Swift

Παρουσιάστηκε επίσημα  στην Ιαπωνία το νέο supermini  της Suzuki. Μιλάμε για το ολοκαίνουργιο Swift  που «πατάει» στην πλατφόρμα Heartect, έχει μήκος που φτάνει  τα 3,8 μέτρα ,βάρος 850 κιλά και διαθέτει μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους.

τ

Η βασική έκδοση θα «φορά» τον ατμοσφαιρικό βενζινοκινηήρα  1.2 Dualjet με τους 91 ίππους και τα 118 Nm ροπής, ενώ την εμφάνιση του θα κάνει και ο τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας  BoosterJet των 998 κ.εκ. με απόδοση 102 ίππους με ροπή 150 Nm  με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων με 6 σχέσεις.

Για πρώτη φορά το Swift θα διατίθεται με το υβριδικό σύνολο SHVS  με μειωμένη μέση κατανάλωση καυσίμου που κυμαίνεται στα 3,65 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα. Το νέο μοντέλο θα διαθέτει όλα τα σύγχρονα συστήματα ασφαλείας και άνεσης μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνονται το ενεργό cruise control,  το σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος (Dual Sensor Brake Support) το σύστημα ειδοποίησης αλλαγής λωρίδας και το νέο σύστημα πολυμέσων με υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας και υποστήριξη Apple Carplay και Android Auto.Το νέο Suzuki Swift θα κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη στην έκθεση αυτοκινήτου στην Γενεύη τον προσεχή Μάρτιο.

Βαγγέλης Γκούμας

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top