Η έβδομη Τελετή Απονομής των Εθνικών Βραβείων Εξυπηρέτησης Πελατών, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από το Ελληνικό Ινστιτούτο Εξυπηρέτησης Πελατών (ΕΙΕΠ). Εταιρίες, οργανισμοί και επαγγελματίες από όλους τους κλάδους της αγοράς διαγωνίστηκαν σε 11 διαφορετικές κατηγορίες για τις καινοτόμες και επιτυχημένες πρακτικές που εφαρμόζουν στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών.

Το βραβείο στην κατηγορία «Ομάδα της Χρονιάς: Εξυπηρέτηση Πελατών (Μικρός Οργανισμός)» απέσπασε η BMW Financial Services Hellas αποδεικνύοντας με έμπρακτο τρόπο τα υψηλά πρότυπα που η εταιρία εφαρμόζει στον τομέα της εξυπηρέτησης και ικανοποίησης πελατών στη χώρα μας.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε υπό τις αιγίδες του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του ΣΕΒ - Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών, του ΣΕΤΕ - Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, του ΣΕΚΕΕ - Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος και με την υποστήριξη του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικότητας & Αειφόρου Ανάπτυξης (Ι.Ε.Α.).

Βαγγέλης Γκούμας

Tags: